Best Moto 2019: Κερδίστε 3 μπαταρίες λιθίου Skyrich

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε μια από τις 3 μπαταρίες λιθίου της Skyrich.

Ψήφισε εδώ και διεκδίκησε 4 μοτοσυκλέτες και 65 ακόμα μοναδικά δώρα.
 
Το Best Moto, o θεσμός που αναδεικνύει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο scooter της χρονιάς, συνεχίζεται και φέτος. Αυτή τη φορά όμως εκτός από τις 4 μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν οι μεγάλοι νικητές, θα κληρωθούν και 65 ακόμα μοναδικά δώρα από κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου.
 
Η ΠΕΡΚΟ κάνει δώρο από μια μπαταρία λιθίου της Skyrich σε τρεις τυχερούς. Να θυμίσουμε ότι οι συγκεκριμένες μπαταρίες αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι κατάλληλες για μοτοσυκλέτες οποιασδήποτε κατηγορίας και κυβισμού. Το βάρος τους είναι έως και 65% χαμηλότερο σε σχέση με μια συμβατική μπαταρία μολύβδου, ενώ προσφέρουν αυξημένα αμπέρ εκκίνησης (CA) από 20% έως και 140%. Η διάρκεια ζωής τους είναι έως και 4 φορές μεγαλύτερη καθιστώντας τες ιδανική επιλογή όταν έρθει η ώρα της αντικατάστασης. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι μπαταρίες λιθίου της Skyrich επιλέγονται ως OEM από κορυφαίους κατασκευαστές όπως Ducati, Kawasaki, KTM, Husqvarna, Beta, MV Agusta και άλλους. Είναι 100% ανακυκλώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον, αφού δεν περιέχουν επιβλαβή υλικά.
 
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΠΕΡΚΟ Α.Ε. για την ευγενική χορηγία των μπαταριών λιθίου Skyrich.