Τα εμπρόσθια διπλά φωτιστικά σώματα τύπου LED μαζί με τα πλαϊνά φλας τα οποία είναι χωνευτά στο φέρινγκ.

Η μάσκα του Maxsym διαθέτει καμπύλες, αλλά και έντονα αιχμηρά στοιχεία. Ο διπλός προβολέας θυμίζει αντίστοιχο μοτοσικλέτας.

Το εμπρός αιχμηρό μέρος με τον αεραγωγό ανάμεσα στα δύο ξεχωριστά φωτιστικά σώματα, είναι ιδιαίτερα δυναμικό και κάνει το Downtown να ξεχωρίζει από μακριά.

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής

Και τα τρία scooter είναι δομημένα και σχεδιασμένα πάνω στις αρχές που προστάζει η κατηγορία GT. Η κλασική διάταξη της γόνδολας με το μεγάλο μπροστινό μέρος και την μεγάλη σε διάσταση ουρά είναι και εδώ παρούσα, δημιουργώντας μια άνετη θέση για τον οδηγό που ουσιαστικά τοποθετείται μέσα στο scooter. Το νέο Downtown μπορεί να μην είναι τόσο σπορ σχεδιαστικά, όσο θέλουν να τονίζουν οι άνθρωποι της KYMCO, κάτι που τελικά λειτουργεί ακόμη πιο θετικά για την εικόνα του που σου βγάζει υποσυνείδητα έναν αέρα δυναμικής πολυτέλειας. Είναι ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα scooters μεσαίου κυβισμού, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Τα κενά μεταξύ των πλαστικών είναι τα ελάχιστα δυνατά, οι τριγμοί δεν κάνουν την εμφάνισή τους ούτε σε μεγάλες και κοφτές ανωμαλίες, και η ματ βαφή του μοντέλου της δοκιμής πείθει για την αντοχή της στο πέρασμα του χρόνου. 


Οι καμπύλες είναι το χαρακτηριστικό που επικρατεί στο σχεδιασμό του Maxsym. Σε ολόκληρο το κοστούμι του, από το μπροστινό φτερό μέχρι τη διογκωμένη ουρά, οι καμπύλες κυριαρχούν δημιουργώντας ένα σύνολο φιλικό στο μάτι. Παράλληλα με αυτές, όμως, το κοστούμι του Maxsym διατρέχεται από ένα πλήθος γωνιών και αιχμηρών χαρακτηριστικών.  Ανάμεσα στα μελήματα των σχεδιαστών υπήρξε και η πολυτέλεια, κάτι που γίνεται εμφανές από σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως η στήριξη πλάτης για αναβάτη και συνεπιβάτη, ο εξαιρετικός πίνακας οργάνων και η ψηλή ζελατίνα. 

Η αίσθηση της λεπτότερης σιλουέτας σε συνδυασμό με τις περισσότερες γωνίες, κάνουν  το νέο Burgman αρκετά κομψότερο αλλά και πιο σπορ σε σχέση με το παρελθόν. Η εμφάνισή του καλύπτει πλέον όλες τις ηλικίες και κάθε χρωματισμός  (άσπρο, γκρι ματ, και μαύρο ματ με κόκκινες  ζάντες και ραφές στη σέλα) ταιριάζει με οποιοδήποτε στυλ. Συναρμογή, υλικά και βαφή κινούνται σε κορυφαίο επίπεδο για την κατηγορία και προσδίδουν τον απαραίτητο αέρα πολυτέλειας που πρέπει να αποπνέει ένα GT scooter που σέβεται τον εαυτό του.