Οι εικόνες πατέντας που αλίευσε το BikeSocial, για το ΤΝΤ600

Οι εικόνες πατέντας που αλίευσε το BikeSocial, για το ΤΝΤ600

Benelli: Συνεχίζει την ανάπτυξη του «TNT 600»

Νέα σχέδια που δημοσιεύθηκαν δείχνουν ότι η Benelli δεν έχει σταματήσει να αναπτύσσει το νέο τετρακύλινδρο street μοντέλο της. Δείτε περισσότερα.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό, ότι η Benelli ετοιμάζει ένα τετρακύλινδρο street μοντέλο, κατά πάσα πιθανότητα στα 600 κυβικά,  με πιθανότερη ονομασία την «TNT 600». Μάλιστα, ήδη είχαν δημοσιευθεί και σχέδια για το πώς θα είναι εμφανισιακά η μοτοσυκλέτα, σήμερα όμως το «παρών» δίνουν νέες εικόνες.

Τα σχέδια αποκαλύπτει το βρετανικό δίκτυο BikeSocial και απεικονίζουν ουσιαστικά, μία… εναλλακτική μορφή της μοτοσυκλέτας! Πράγματι, οι εικόνες δείχνουν δύο μοτοσυκλέτες δίπλα-δίπλα, με το ίδιο όμως πλαίσιο, κινητήρα και περιφερειακά. Οι διαφορές τους όμως εντοπίζονται στο μούτρο, στη σχεδίαση του ρεζερβουάρ και της γύρω περιοχής, αλλά και στην ουρά και την πίσω σέλα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η Benelli εξετάζει διάφορες επιλογές για την νέα μοτοσυκλέτα της, ή απλά κατοχυρώνει πατέντες για την προστασία τους. Και αυτό γιατί θα είναι δύσκολο να δούμε το ίδιο μοντέλο, να παράγεται σε δύο μορφές και να βγαίνει έτσι στις αγορές –εκτός φυσικά αν η εταιρεία θέλει να το διαθέσει με διαφορετική μορφή, ανάλογα με την αγορά στην οποία θα φτάσει…

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας, το νέο μοντέλο πιθανόν θα κάνει εμφάνιση στο Μιλάνο, χωρίς όμως καμία επίσημη επιβεβαίωση.