Benelli Leoncino 800: Με πιρούνι Marzocchi, φρένα Brembo και χωμάτινη έκδοση

Benelli Leoncino 800: Με πιρούνι Marzocchi, φρένα Brembo και χωμάτινη έκδοση

Το ολοκαίνουργιο Benelli Leoncino 800 της έρχεται με περιφερειακά που εντυπωσιάζουν, όπως πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι της Marzocchi και φρένα της Brembo, ενώ διαθέτει και χωμάτινη έκδοση

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Ρετρό σχεδίαση με κινητήρα και εξοπλισμό λιονταριού

Η προσοχή στη λεπτομέρεια χαρακτηρίζει τον σχεδιασμό του Benelli Leoncino 800 με την εμφάνισή του να συνδυάζει το ρετρό και το μοντέρνο σε ένα σύνολο που δεν περνάει απαρατήρητο. Εντυπωσιακό είναι το λογότυπο «Leoncino» κάτω από τη σέλα, το οποίο είναι μια αλουμινένια πλάκα, η οποία ενσωματώνεται όμορφα στο πλαίσιο και αποτελεί συνέχεια του ρεζερβουάρ. Ο στρογγυλός LED προβολέας έχει και αυτός στο κέντρο του το λογότυπο «Leoncino». Φυσικά, το λιονταράκι κοσμεί το εμπρός φτερό της μοτοσυκλέτας. Ο φωτισμός είναι εξολοκλήρου LED, ενώ το μοντέλο εξοπλίζεται με οθόνη TFT για την απεικόνιση των οργάνων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 800αρη δικύλινδρο κινητήρα και συμπλέκτη ολίσθησης

Το νέο Leoncino 800 εφοδιάζεται με υδρόψυκτο, δικύλινδρο κινητήρα 754 κυβικών που αποδίδει 76,2 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 6,8 kgm ροπής στις 6.500 σ.α.λ. και συμμορφώνεται με τις Euro5 προδιαγραφές. Η τροφοδοσία γίνεται από σώματα ψεκασμού διαμέτρου 43 χιλιοστών με διπλή πεταλούδα, ενώ φέρει 4βάλβιδες κεφαλές και διπλό εκκεντροφόρο επικεφαλής. Η μετάδοση γίνεται μέσω κιβωτίου 6 σχέσεων, το οποίο συνεργάζεται με συμπλέκτη ολίσθησης.

Πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι Marzocchi και φρένα Brembo

Ραχοκοκαλιά του μοντέλου αποτελεί και πάλι ένα ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο τύπου trellis, που χρησιμοποιεί ατσάλινες πλάκες σε στοχευμένα σημεία. Οι αναρτήσεις φέρουν την υπογραφή της Marzocchi με ανεστραμμένο, πλήρως ρυθμιζόμενο (απόσβεση συμπίεσης και επαναφοράς, προφόρτιση) πιρούνι 50 χιλιοστών εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω με ρυθμιζόμενη προφόρτιση και απόσβεση επαναφοράς. Τα φρένα προέρχονται από τη Brembo και έχουμε 2 δίσκους 320 χιλιοστών εμπρός με τετραπίστονες δαγκάνες και έναν δίσκο 260 χιλιοστών πίσω με δαγκάνα δυο εμβόλων. Το ABS δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει. Οι τροχοί των 17 ιντσών φορούν ελαστικά διαστάσεων 120/70 και 180/55, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 15 λίτρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »