Βελτιωμένο στα σημεία

Την προηγούμενη χρονιά η KTM παρουσίασε τη νέα γενιά του Duke 390 θέτοντας ιδιαίτερα ψηλά τον πήχη της κατηγορίας. Για το 2018 θα έχει μικρές βελτιώσεις σε επιμέρους εξαρτήματα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Η Αυστριακή εταιρεία λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των πελατών της, προχωρά σε μικρές, αλλά ζωτικής σημασίας βελτιώσεις στο Duke 390. Η μεγαλύτερη ίσως βελτίωση αφορά την ψηφιακή οθόνη των οργάνων η οποία θα έχει αναβαθμισμένο λογισμικό και θα προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά και βελτιωμένη συνδεσιμότητα με smartphone. Αυτή η αναβάθμιση θα εξαλείψει και το πρόβλημα του αιφνίδιου σβησίματος του εμπρός LED προβολέα εν κινήσει, που είχε παρουσιαστεί σε κάποια μοντέλα.

Επίσης, μια νέα μεταλλική πλάκα έχει τοποθετηθεί στο πλαίσιο χωροδικτύωμα που σκοπό έχει να μην επιτρέπει στη θερμότητα του κινητήρα να φτάσει στα πόδια του αναβάτη. Τέλος, έχει γίνει νέα ρύθμιση στον ανεμιστήρα του ψυγείου, ο οποίος γυρίζει γρηγορότερα και δεν αφήνει τον κινητήρα να υπερθερμανθεί.

Δεν θα γίνουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη με τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 373,2 κυβικών εκατοστών να συνεχίζει να παράγει 44 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και 3,7 κιλά ροπής στις 7.000 σ.α.λ. και να συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων μέσω ενός συμπλέκτη ολίσθησης.