Barracuda: Η Africa Twin σου δεν θα μοιάζει με καμία άλλη

Αν θέλεις η Africa Twin σου να ξεχωρίζει, δεν έχεις παρά να διαλέξεις τα κορυφαία προϊόντα της Barracuda. Δες εδώ όλη τη γκάμα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Αν ψάχνεις υψηλής ποιότητας after market αξεσουάρ με μοναδικό φινίρισμα που θα απογειώσουν την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σου, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στα προϊόντα της Barracuda. Το όνομα σίγουρα θα σου είναι γνωστό, καθώς τα αξεσουάρ της κοσμούν μοτοσυκλέτες σε όλο τον κόσμο.



Μια πλήρης σειρά προϊόντων για ένα εμβληματικό μοντέλο όπως το Africa Twin της Honda, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον κατάλογό της και εκεί θα βρεις ότι χρειάζεσαι για να την κάνεις ξεχωριστή και να βελτιώσεις εμφάνιση και πρακτικότητα.



Όλα κατασκευάζονται στην Ιταλία σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές και περνούν από εξονυχιστικούς ποιοτικούς ελέγχους που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα. Η γκάμα περιλαμβάνει φλας, προστατευτικά μανιτάρια, βάση πινακίδας, αντίβαρα τιμονιού, μανέτες, χειρολαβές, καθρέπτες, προβολάκια, κάλυμμα αλυσίδας, μαρσπιέ, ράουλα ψαλιδιού και πολλά ακόμη.



Μπορείτε να δείτε από κοντά και να αποκτήσετε τα προϊόντα της Barracuda και άλλων κορυφαίων εταιρειών με μια επίσκεψη στο Moto Discovery.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αχαρνών 350, 111 45, Αθήνα
Τηλ: 210 2028898
Email: info@moto-discovery.com
www.barracudamoto.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00