LED φώτα θέσεις

Νέα χρώματα και γραφικά

Αναλογικό στροφόμετρο και ψηφιακή οθόνη

Μαύρες ματ ζάντες

Bajaj Discover 110 και 125

Η Bajaj παρουσίασε στην Ιδία το ανανεωμένο Discover σε εκδόσεις 110 και 125 κυβικών και υπόσχεται επιδόσεις σε δελεαστική τιμή.

Προκειμένου το νέο μοντέλο να γίνει πιο ελκυστικό έχει δεχθεί μια σειρά από αισθητικές αλλαγές που περιλαμβάνουν μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου LED πίσω φωτιστικό σώμα και φώτα θέσης και φυσικά, νέα χρώματα και γραφικά. Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από αναλογικό στροφόμετρο και μια ψηφιακή οθόνη. 

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας της «μεγάλης» έκδοση είναι 124,5 κυβικά απόδοσης 11 ίππων στις 7.500 σ.α.λ. και 1,1 κιλού ροπής στις 5.000 σ.α.λ. και συνεργάζεται με 5τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Το πιρούνι του είναι συμβατικό και τα δυο πίσω αμορτισέρ προέρχονται από τη Nitrox. Την επιβράδυνσή του αναλαμβάνει ένας δίσκος εμπρός και ταμπούρο πίσω. Το βάρος του ανακοινώνεται στα 122 κιλά γεμάτη και η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι 10 λίτρα.

Το Discover 110 είναι εφοδιασμένο με κινητήρα 115,5 κυβικών που αποδίδει 8,6 ίππους στις 7.000 σ.α.λ. και 1 κιλό ροπής στις 5.000 σ.α.λ. και συνεργάζεται με κιβώτιο 4 ταχυτήτων. Η εκκίνηση γίνεται με μίζα ή μανιβέλα και διαθέτει τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δυο αμορτισέρ της Nitrox πίσω. Στον τομέα των φρένων έχουμε ταμπούρα εμπρός και πίσω χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής δίσκου μπροστά. Το βάρος του είναι 117.5 κιλά με γεμάτο το ρεζερβουάρ των 10 λίτρων.

Πηγή: RushLane.com