BMW R 18: Γίνε ο πρώτος που θα την αποκτήσει

Δες εδώ πώς θα προπαραγγείλεις την εντυπωσιακή BMW Ρ 18, ώστε να είσαι από τους πρώτους που θα την κάνουν δική τους.

Στην BMW Motorrad Παπανικολάου έχουν ήδη ξεκινήσει οι προπαραγγελίες της R 18, της μοτοσυκλέτας με τον μεγαλύτερο boxer κινητήρα που κατασκεύασε ποτέ η BMW και για τον οποίο δημοσιεύσαμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες πριν λίγες ημέρες. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και μόλις μερικά κλικ σε χωρίζουν από το να είσαι από τους πρώτους που θα την αποκτήσουν.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα προπαραγγελίας και να δώσεις 1000 ευρώ προκαταβολή στον επίσημο έμπορο της επιλογής σου. Έτσι θα μπορείς να λαμβάνεις συνεχώς πληροφορίες εκ των προτέρων σχετικά με την εξέλιξη του μοντέλου, ενώ το 2020 που θα ανοίξουν οι παραγγελίες, θα μπορείς να διαμορφώσεις τη μοτοσυκλέτα σου, να ολοκληρώσεις την αγορά σου και να είσαι ανάμεσα στους πρώτους που θα παραλάβουν την ολοκαίνουργια BMW R 18. Το ποσό της προκαταβολής θα αφαιρεθεί από την τελική τιμή της μοτοσυκλέτας σας.

Η προπαραγγελία δεν αποτελεί οριστική δέσμευση και μπορείτε να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο τέλος ακύρωσης, ενώ θα σας επιστραφεί το ποσό που καταβάλατε τη στιγμή της προπαραγγελίας.  

Μάθετε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κανελλοπούλου 53, Πάτρα
Τηλ.: 2610 462063
www.bmwpap.gr
Facebook Page

  • Γιώργος

    Για γέλια, μόνο όμως για γέλια, κανένας λόγος για προκαταβολή, κανένας λόγος για να δημοσιευτεί η παραπάνω αμφιλεγόμενη σκέψη, κάποιου στελέχους της BMW , που δεν έχει κάποιον αξιόλογο τρόπο να δικαιολογήσει τον πάνω από μέτριο μισθό του.

      31