Τι μας ετοιμάζουν οι Βαυαροί για την επερχόμενη EICMA;

BMW: Ετοιμάζει 4 νέα μοντέλα για την EICMA;

Τουλάχιστον 4 νέες μοτοσυκλέτες σε ένα ολοκαίνουργιο περίπτερο, φαίνεται έτοιμη να κάνει η BMW στην EICMA, τον επόμενο μήνα. Δείτε περισσότερα.

Ιταλοί δημοσιογράφοι φέρνουν πληροφορίες, ότι η BMW ετοιμάζει ομοβροντία παρουσιάσεων στην EICMA, με 4 (τουλάχιστον) νέα μοντέλα. Ακόμα, η Βαυαρική μάρκα λέγεται ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις με νέο περίπτερο, το οποίο θα είναι υπερσύγχρονο τεχνολογικά και θα έχει τμήμα «διαδραστικής αλληλεπίδρασης» με τους παρευρισκόμενους.

Σχετικά με τις νέες μοτοσυκλέτες που ανακοιώθηκαν, οι φήμες μιλούν για τα εξής: Αρχικά,μία ολοκαίνουργια F850RS, που θα είναι τουριστική δρόμου και βασισμένη στην πλατφόρμα των F750/850GS. Αυτό το μοντέλο μάλιστα είχε παρουσιαστεί «κατά λάθος» σε καταλόγους της BMW νωρίτερα μέσα στην χρονιά, οδηγώντας σε… περίεργες επίσημες δηλώσεις από την εταιρεία.

Επιπλέον, οι Ιταλοί αναμένουν την ανανέωση των S1000XR και S1000R, με την ευκαιρία της ύπαρξης του νέου κινητήρα από την S1000RR. Το τελευταίο μοντέλο της BMW που περιμένουμε, είναι το R18 παραγωγής, το οποίο το έχουμε δει ήδη σε μορφή πρωτότυπου.

Σχετικά με το περίπτερο, η BMW έχει σκοπό να εντυπωσιάσει, στην EICMA, με διαδραστικά στοιχεία για μια αξέχαστη εμπειρία: Οι πληροφορίες που δόθηκαν από την εταιρεία μιλούν για οθόνες αφής που θα πλαισιώνουν τα εκθέματα και θα παρέχουν πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της BMW Motorrad –προφανώς, πολύ περισσότερα από μοτοσυκλέτες, όπως αξεσουάρ και είδη ρουχισμού. Περιμένουμε λοιπόν την στιγμή που η EICMA θα ανοίξει τις πόρτες της, για να σας μεταφέρουμε (και από κοντά) κάθε τι νεώτερο.