Αυτές είναι οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον νέο, πρωτότυπο Boxer από την BMW.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον νέο, πρωτότυπο Boxer από την BMW.

BMW: Έρχεται boxer 1.800 κυβικών;

Νέος κινητήρας εθεάθη σε custom μοντέλο, που μπορεί να αποτελεί πλατφόρμα δοκιμής του! Περιμένουμε τον μεγαλύτερο boxer όλων των εποχών;

Στην έκθεση Hot Rod Custom Show στην Yokohama της Ιαπωνίας, Βρετανοί συνάδελφοί μας ανακάλυψαν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα custom μοτοσυκλέτα από την Custom Work Zon, βασισμένη σε έναν boxer της BMW. Εκτός από το μινιμάλ στυλ της, που θυμίζει τις τετρακύλινδρες Αμερικανικές υπερταχείες της δεκαετίας του 1910-20, στην καρδιά της βρίσκεται ένας θηριώδης κινητήρας.

Πρόκειται για έναν boxer που έρχεται από την BMW, ο οποίος είναι πραγματικά τέρας κυβισμού, με 1.800 κ.εκ.! Προσέχοντας τις λεπτομέρειες, ο κινητήρας φαίνεται να είναι μια custom παραγγελία του πελάτη στο Βαυαρικό εργοστάσιο, με την μονάδα να θυμίζει εμφανισιακά και σαν διάταξη τα πρώτα boxer μοτέρ της εταιρείας. Το μοτέρ αυτό, ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι μια καινούργια μονάδα και όχι τροποποίηση ενός παλαιότερου Boxer.

Τι σημαίνει αυτό; Για κάποιους, αυτό είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι η BMW, έχει ήδη έτοιμο τον μεγαλύτερο boxer που έχει βγάλει ποτέ σε παραγωγή και αναζητά πλατφόρμες να τον δοκιμάσει! Το σενάριο αυτό βασίζεται στο γεγονός, ότι πριν η BMW παρουσιάσει την σειρά R nineT, είχε ήδη επιδείξει τις προθέσεις της με ένα Custom μοντέλο, που είχε επιμεληθεί ο Roland Sands και είχε την ονομασία Concept Ninety (τυχαίο; Δεν νομίζουμε.).

Τι λοιπόν μπορεί να ετοιμάζει η BMW; Ανθρωποι του διεθνούς χώρου κάνουν λόγο για μια custom-retro τεράστιου κυβισμού, έτοιμη να αντιμετωπίσει τόσο τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, όσο και αντίστοιχες προτάσεις από τις Indian και Harley. Ο χρόνος θα έχει τον τελευταίο λόγο…