Αυτό είναι το νέο κράνος του Rossi!

Μόλις παρουσιάστηκε το κράνος της AGV με το οποίο ο Valentino Rossi έλαβε μέρος στις πρώτες δοκιμές της χρονιάς στη Μαλαισία. Απολαύστε το.

Ακόμα ένα έργο τέχνης με τη μορφή του Pista GP R δημιούργησε η AGV που συνδυάζει εντυπωσιακά σχέδια και νέον χρώματα. Το κράνος έκανε την εμφάνισή του στις δοκιμές στην πίστα της Sepang και έχει το κλασικό φωσφοριζέ κίτρινο που αρέσει στον Rossi, το οποίο συνδυάζεται με το πράσινο, το φούξια και το πορτοκαλί. Φυσικά, ο ήλιος και η σελήνη δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και βρίσκονται στο εμπρός μέρος του κελύφους με το περίγραμμά τους να είναι σχεδιασμένο με μια λεπτή μπλε γραμμή.



Ο Rossi συνεργάζεται με τον Aldo Drudi στον σχεδιασμό των κρανών του για περισσότερα από 20 χρόνια και αυτή τη φορά ήθελαν ένα έντονο σχέδιο που θα τραβάει τα βλέμματα και θα ξεχωρίζει μέσα και έξω από στην πίστα. Ουσιαστικά θυμίζει τις πινελιές ενός ζωγράφου και ο αριθμός 46 μοιάζει να είναι γραμμένος με το χέρι.



Ο Valentino Rossi φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και περιγράφει το πώς δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο σχέδιο: «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έφτιαξα ένα ειδικό κράνος για τις δοκιμές. Είναι μια φανταστική εμπειρία το να δουλεύεις σε μια ειδική έκδοση κράνους. Προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε νέες ιδέες, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Φέτος δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα, αλλά κάποια στιγμή κοίταξα τον Aldo και του ζήτησα να μου κάνει μια χάρη. Να κάνει αυτό που κάναμε παλιά, δηλαδή να σχεδιάσει το κράνος με το χέρι. Ήταν διστακτικός στην αρχή, αλλά ξεκίνησε να το κάνει και το αποτέλεσμα ήταν τελικά εξαιρετικό. Επειδή τα κράνη είναι ζωγραφισμένα στο χέρι, κάθε ένα είναι μοναδικό

www.agv.com