Aprilia Tuono 1100: Ανανέωση για το 2019

Μικρές αλλαγές θα υποστεί το super naked της Ιταλικής εταιρείας, σε επίπεδο ηλεκτρονικών. Διαβάστε ποιες θα είναι αυτές…

Το Aprilia Tuono 1100 μπορεί να παραμένει ακόμη ίδιο σε βασικό επίπεδο, ωστόσο η Aprilia ανακοίνωσε αλλαγές στο μοντέλο για το 2019, που αφορούν τόσο την βασική έκδοση RR όσο και την ανώτερη Factory.

Πιο συγκεκριμένα, νέο είναι το σύστημα ημιενεργητικής ανάρτησης που θα τοποθετηθεί στην έκδοση Factory και πρόκειται για το σύστημα Smart EC 2.0 σε συνεργασία με την Ohlins και το πιρούνι NIX. Η νέα εγκατάσταση επιτρέπει την ρύθμιση της ανάρτησης είτε σε πλήρως ημι-ενεργητική ρύθμιση, είτε σε χειροκίνητο Mode, όπου ο αναβάτης μπορεί να ρυθμίσει τις αναρτήσεις ο ίδιος. Παρέχονται 3 χάρτες «συμπεριφοράς» τους (Track, Sport, Road), αλλά και δυνατότητα μεταβολής της κάθε ρύθμισης ξεχωριστά. Από το σύστημα ελέγχεται και το ηλεκτρονικό αμορτισέρ τιμονιού της Tuono, χρησιμοποιώντας δεδομένα και από τις ρυθμίσεις του πιρουνιού και του αμορτισέρ.  

Επιπλέον, το μοντέλο θα φέρει νέους χρωματικούς συνδυασμούς, μια αλλαγή που επηρεάζει και την «απλή» έκδοση Tuono 1100 RR.