Aprilia Tuareg 660: Το προπαραγγέλνεις και έχεις δωρεάν πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιση

Aprilia Tuareg 660: Το προπαραγγέλνεις και έχεις δωρεάν πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιση

Το πολυαναμενόμενο adventure της Aprilia θα βρίσκεται στη χώρα μας τον επόμενο μήνα, αλλά μπορείς να το προπαραγγείλεις και να επωφεληθείς από σημαντικά προνόμια.

Για να γιορτάσει την επιστροφή ενός πραγματικού off-road θρύλου, η Aprilia έχει αναπτύξει ένα διαδικτυακό πρόγραμμα προκράτησης, που προσφέρει ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα σε όσους προπαραγγείλουν τη μοτοσυκλέτα και βέβαια το προνόμιο να είναι μέσα στους πρώτους που θα αποκτήσουν τη μοτοσυκλέτα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Από την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, θα είναι δυνατή η προκράτηση της Tuareg 660 μέσα από την ιστοσελίδα tuareg660.aprilia.com, ενώ αν είσαι πιο παραδοσιακός και θέλεις να μάθεις τα πάντα για τη μοτοσυκλέτα, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τη Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι και το έμπειρο προσωπικό θα αναλάβει την παραγγελία της μοτοσυκλέτας για εσένα. Οι πρώτες μονάδες που θα παραχθούν, θα προορίζονται για όσους έχουν πραγματοποιήσει προκράτηση, στους οποίους η Aprilia καλύπτει και τα επιπλέον έξοδα (πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση) χωρίς επιβάρυνση στην τιμή, που ξεκινά από 12.190 ευρώ (με ΦΠΑ και τέλη ταξινόμησης).



Να θυμίσουμε ότι η Aprilia Tuareg 660 γεννήθηκε στη μηχανική βάση των RS 660 και Tuono 660 και έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνά τις πιο δύσκολες off-road συνθήκες και ταυτόχρονα να είναι εύκολη και άνετη στα ταξίδια, με στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ μονοκύλινδρων enduro και μεσαίων adventure. Ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει το σύστημα φωτισμού full LED με περιμετρικά DRL και την έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT 5 ιντσών. Το πακέτο ηλεκτρονικών ελέγχων APRC με Ride-by-Wire πολλαπλής χαρτογράφησης είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού και περιλαμβάνει έλεγχο πρόσφυσης, cruise control, φρένο κινητήρα και διαφορετικές χαρτογραφήσεις κινητήρα. Υπάρχουν επίσης τέσσερα ρυθμιζόμενα Riding Mode, για μεγιστοποίηση της εμπειρίας οδήγησης αλλά και την απλοποίηση του χειρισμού και του ελέγχου κατά την οδήγηση. Ο αναβάτης αρκεί να επιλέξει Riding Mode για να αποκτήσει αυτόματα την καλύτερη βαθμονόμηση των ηλεκτρονικών ελέγχων.



Η Aprilia Tuareg 660 τροφοδοτείται από έναν δικύλινδρο εμπρόσθιας κλίσης, νέας γενιάς κινητήρα, ελαφρύ και με συναρπαστικές επιδόσεις, προσαρμοσμένο για να αντιμετωπίζει τις πιο απαιτητικές εκτός δρόμου συνθήκες. Αποδίδει 80 ίππους και η ισχύς της μπορεί να μειωθεί στα 35 kW, για οδηγούς με δίπλωμα Α2.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 88, Περιστέρι
Τηλ.: 2105713200

email: mail1@papalexandrakis.com
Facebook Page: Papalexandrakis_Piaggio
Instagram: papalexandrakis_piaggio

Διαβάστε ακόμα: 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »