Η Aprilia σας προσφέρει την δική της λύση για να κάνετε το RSV4 RR ακόμα καλύτερο...

Aprilia RSV4RR: Διαθέσιμα βελτιωτικά κιτ

Βελτιωτικές λύσεις από… μαμά, για όσους αναβάτες Aprilia θέλουν το κάτι παραπάνω για το RSV4 RR τους. Δείτε περισσότερα.

Η Aprilia RSV4 1100 Factory μπορεί να είναι πλέον η κορυφαία superbike της μάρκας, όμως το RSV4 RR των 1.000 κυβικών συνεχίζει να είναι διαθέσιμο. Μην αφήνετε το εκπληκτικό RSV4 1100 να «επισκιάσει» το μικρότερο αδερφάκι του: Το RR είναι φυσικά μια κορυφαία μοτοσυκλέτα, ενώ προς το παρόν είναι η μόνη από τις δύο που μπορεί να πάρει μέρος σε αγώνες με περιορισμούς κυβισμού (δλδ. Στο λίτρο). Η Aprilia λοιπόν ανακοίνωσε 3 βελτιωτικά πακέτα, για όσους θέλουν να δώσουν το επόμενο επίπεδο εξοπλισμού στο RSV4 RR τους.

Τα πακέτα είναι 3: Εστιάζουν στην μείωση βάρους, την βελτίωση οδηγικής συμπεριφοράς και την αεροδυναμική. Το πρώτο πακέτο του «βάρους», όπως η Aprilia το λέει, περιλαμβάνει ένα σύστημα ολόσωμης εξάτμισης από την Akrapovic, με συνολικό βάρος κάτω από 5 κιλά και με «κλαπέτο» για αλλαγή των χαρακτηριστικών απόδοσης, στις 4.500 στροφές. Ακόμα, το κιτ περιλαμβάνει σφυρήλατους τροχούς αλουμινίου και μπαταρία λιθίου, η οποία είναι κατά 2,5 κιλά ελαφρύτερη. Σας τρέχουν ήδη τα σάλια; Που να δείτε τι έχουν τα άλλα 2 κιτ.

Το «Handling» κιτ, όπως η εταιρεία το λέει, περιλαμβάνει… χρυσαφικά ή αλλιώς Ohlins: Συγκεκριμένα, μιλάμε για νέο πιρούνι NIX, αμορτισέρ πίσω ΤΤΧ , πλήρως ρυθμιζόμενα, αλλά και αμορτισέρ τιμονιού Ohlins. Για το πακέτο αεροδυναμικής βελτίωσης, το RR ουσιαστικά αποκτά τα πτερύγια και τους αγωγούς ψύξης φρένων, που φέρει και το RSV4 1100.

Ουσιαστικά, τα 3 βελτιωτικά κιτ παρέχουν τα κορυφαία περιφερειακά της RSV4 1100, στην RR, κάτι που θα φανεί χρήσιμο σε αγωνιζόμενους που θέλουν να «κατεβάσουν» την RSV4 σε κάποιο πρωτάθλημα. Φυσικά, μιας και τα κιτ είναι διαθέσιμα ξεχωριστά το ένα από το άλλο, προσφέρουν ευελιξία βελτίωσης χωρίς να χρειάζεται να τα πάρει κάποιος «όλα μαζί». Εντάξει, φανταζόμαστε βέβαια ότι κιτ βελτίωσης τόσο υψηλού επιπέδου θα έχουν και το ανάλογο… βαλάντιο.