Οι δύο επίμαχες φωτογραφίες, που προδίδουν το RS660 στις δοκιμές πίστας.

Οι δύο επίμαχες φωτογραφίες, που προδίδουν το RS660 στις δοκιμές πίστας.

Η Aprilia RS660 Concept

Aprilia RS660: Ετοιμάζεται έκδοση δρόμου;

Κάποιες «ύποπτες» φωτογραφίες της μεσαίας supersport concept της Aprilia σε δοκιμές εντός πίστας πυροδοτούν σενάρια για έκδοση παραγωγής! Δείτε περισσότερα…

Το Aprilia RS660 προκάλεσε παραμιλητό στους απανταχού φίλους των supersport μοτοσυκλετών και όχι μόνο – πρόκειται για ένα εντυπωσιακό concept τόσο στην εμφάνιση, όσο και σε τεχνικό επίπεδο. Με τους δημοσιογράφους παγκοσμίως να μιλούν για μια «μοτοσυκλέτα-αποκάλυψη», η Aprilia μπορεί να εισάκουσε τις… προσευχές μας και δοκιμάζει ήδη, την έκδοση δρόμου του RS660!

Οι «ύποπτες» φωτογραφίες προέρχονται από την πίστα της Vallelunga, όπου δύο RS660 δοκιμάστηκαν. Σύμφωνα με τους Ιταλούς δημοσιογράφους που έχουν το ρεπορτάζ, η μία από τις δύο μοτοσυκλέτες ήταν στημένη αγωνιστικά, ενώ η άλλη έφερε πλήρη εξοπλισμό δρόμου!

Αν λοιπόν αυτά τα σενάρια γίνουν πραγματικότητα, μιλάμε για μια είσοδο της Aprilia σε μια «νέα» σπορ κατηγορία, αυτή των Superlight, με μια μοτοσυκλέτα των 105 ίππων που θα την φέρει στην κορυφή. Φυσικά η RS660 σε έκδοση δρόμου αναμένεται να εξοπλιστεί με την σουίτα APRC στα ηλεκτρονικά βοηθήματα και ό, τι άλλο είναι απαραίτητο για μια τέτοια χρήση. Έντονα συζητάται η αναμενόμενη τιμή της μοτοσυκλέτας, η οποία κατά κάποιους θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Πηγές από Ιταλία και Αμερική κάνουν λόγο, για παρουσίαση της RS660 δρόμου, στην EICMA του 2019, ως μοντέλο 2020. Αναμένουμε, προς το παρόν…