Ο Rennie Scaysbrook μπροστά σε μια Aprilia Tuono, με την οποία θα κάνει την ανάβαση του Pikes Peak.

Aprilia: Με Tuono στο Pikes Peak 2019

Την κορυφή της πιο γνωστής ανάβασης του κόσμου θα επιχειρήσει να κατακτήσει η Aprilia που ανακοίνωσε την συμμετοχή της για το 2019. Δείτε περισσότερα…

Με μία Tuono V4 1100, η Aprilia θα πάρει μέρος στην μοναδική ανάβαση του Pikes Peak, που θα γίνει όπως κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, με την ημερομηνία της να έχει οριστεί στις 30 Ιουνίου. Αναβάτης της μοτοσυκλέτας θα είναι ο Rennie Scaysbrook από την Αυστραλία, ο οποίος είναι αγωνιζόμενος και συντάκτης-δοκιμαστής του περιοδικού Cycle News.

O Scaysbrook έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα του Pikes Peak το 2016 και από τότε, έχει κερδίσει θέση στο βάθρο κάθε χρονιά, συμμετέχοντας στην κατηγορία Heavyweight. Παράλληλα, είναι ένας από τους μόνο 5 αναβάτες, που έχουν ανέβει την κορυφή σε χρόνο κάτω από 10 λεπτά. Όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει, νιώθει «εκστατικός» που έχει αυτή την ευκαιρία: «To Tuono είναι μια μοτοσυκλέτα-κόσμημα και θα πρέπει να είναι σοβαρός ανταγωνιστής για τους τίτλους των Heavyweights. Θα βάλω κυριολεκτικά τα πάντα σε αυτή την προσπάθεια και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε»

Η επιλογή της Tuono V4 1100 από την Aprilia για την ανάβαση, δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς το μοντέλο αποτελεί το Best Seller της Αμερικανικής αγοράς. Για το θέμα μίλησε και ο Mario di Maria, CEO της Aprilia Αμερικής: «Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να δείξουμε τις δυνατότητες της αγωνιστικής μηχανικής μας με το Tuono V4 1100. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στην κορυφή και να εξασφαλίσουμε ακόμη ένα best για την κατηγορία, βασιζόμενοι στο best seller της αγοράς μας»