Aprilia: Φήμες και για Tuono 660!

Θα δούμε και «γυμνή» εκδοχή της Aprilia RS660, που ήδη έχει ταράξει τον μοτοσυκλετιστικό τύπο παγκοσμίως; Δείτε περισσότερα.

Θα δούμε και Aprilia Tuono 660 στους προσεχείς μήνες; Αυτό φαίνεται να ισχυρίζονται κάποιες πηγές, που παρακολούθησαν από κοντά δοκιμές σε πίστα και λένε ότι εντόπισαν το νέο naked μοντέλο!

Η εικόνα προέρχεται μάλιστα, από ένα σύντομο video clip το οποίο μας απέστειλε αναγνώστης μας. Το video δεν έχει καλή ανάλυση, αλλά παρατηρώντας το διαπιστώνεις εύκολα ότι μετά από κάποιες Tuono V4 και RSV4, περνά και μία «ύποπτη» μοτοσυκλέτα χωρίς διακριτικά, που δεν ακούγεται τετρακύλινδρη, αλλά δικύλινδρη. Μάλιστα, η μοτοσυκλέτα που περνά και ακούγεται σαν δικύλινδρη, έχει την χαρακτηριστική μορφή ενός Tuono, με το ευδιάκριτο τιμόνι και τα λιτά πλαστικά στο εμπρός μέρος της.



Φυσικά, ένας κούκος… δεν φέρνει την άνοιξη, μπορεί ωστόσο να φέρει μια προσδοκία η οποία δεν είναι και αβάσιμη: Όπως και στην περίπτωση RSV4-Tuono αλλά και πόσων ακόμα ζευγαριών μοντέλων Supersport-Naked, ένα Tuono 660 έχει λογική από κάθε άποψη. Είναι έτοιμο σε επίπεδο ανάπτυξης και απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό από το supersport ξαδερφάκι του RS660. Ακόμα, με τόση ζήτηση να φαίνεται να υπάρχει για το RS660, μία naked επιλογή της ίδιας πλατφόρμας θα καλύψει ακόμα μεγαλύτερη από αυτή. Περιμένουμε περισσότερα και επίσημα.