Κρεμάει την στολή του ο Jorge Lorenzo;

Έκτακτο: Αποσύρεται ο Jorge Lorenzo!;

Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται διεθνείς πηγές, που λένε ότι σήμερα το απόγευμα, σε συνέντευξη τύπου, ο Jorge Lorenzo θα ανακοινώσει την αποχώρηση του από τους αγώνες! Δείτε περισσότερα.

Για ποιον χτυπά η καμπάνα; Μάλλον για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος την χτυπά… μόνος του, μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, πολύ ισχυρές πηγές που βρίσκονται κοντά στα τεκταινόμενα των MotoGP, πιστεύουν ότι ο 32χρονος Lorenzo με τους 5 τίτλους αποσύρεται από τους αγώνες.

Μεγάλες ειδησεογραφικές πηγές από όλο τον κόσμο είναι βέβαιες πως αυτό θα ανακοινώσει ο Lorenzo, σε ειδική συνέντευξη τύπου που θα παραδώσει σήμερα, στις 3 το μεσημέρι, ώρα Valencia.
Προς το παρόν περιμένουμε περισσότερα.

Ο Jorge Lorenzo είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Repsol Honda, μέχρι και το τέλος του 2020. Ωστόσο, οι πολλαπλοί φετινοί τραυματισμοί του δεν του επέτρεψαν να προσαρμοστεί όπως ο ίδιος ήθελε, στην μοτοσυκλέτα της Honda και αυτή την στιγμή, ο Lorenzo βρίσκεται στην 19η θέση του πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει καταφέρει να τερματίσει εντός δεκάδας. Οι δημοσιογράφοι του εξωτερικού θεωρούν ότι στην συνέντευξη, αν το θέμα της τελικά είναι η απόσυρση του Lorenzo, θα ανακοινωθεί και o αντικαταστάτης του, πιθανότατα στο πρόσωπο του Johann Zarco. 

Μία μικρότερη πιθανότητα υπάρχει στο ο Lorenzo να ανακοινώσει το διαζύγιο του από την Honda, αλλά όχι και την αποχώρηση του από τους αγώνες, άρα και την πρόθεσή του να επιστρέψει στην ενεργό δράση από το 2021 αφού αναρρώσει πλήρως.