Ξέρεις από φρένα; Απάντησε σωστά και κέρδισε!

Απάντησε σε 4 απλές ερωτήσεις και διεκδίκησε ένα σετ τακάκια της Premier.

Το Moto Τρίτη σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα σετ τακάκια της κορυφαίας του είδους Premier από την ΠΕΡΚΟ. Θέλεις να βελτιώσεις τα φρένα της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου; Έχουμε τη λύση! Απάντησε σωστά στις παρακάτω ερωτήσεις και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τρεις τυχερούς.



Η ΠΕΡΚΟ έχει καθιερωθεί στον χώρο της μοτοσυκλέτας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας αναλώσιμα, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και εξοπλισμό αναβάτη σε προσιτές τιμές. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις αλυσίδες κίνησης ΕΚ, τις μπαταρίες των SKYRICH, UNIBAT, YUASA, τα ανταλλακτικά για scooter της POLINI, τους ιμάντες DAYCO και BANDO και πολλά ακόμα μεγάλα ονόματα του χώρου. Από την πλήρη γκάμα των αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη ξεχωρίζουν οι κλειδαριές της KRYPTONITE, οι εξατμίσεις GPG και MIVV, τα σωληνάκια φρένων FRENTUBO, οι βαλίτσες FALCON, τα κράνη CORSA και τα είδη ένδυσης των AXO και NORD.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 και τα ονόματα των τριών νικητών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Moto Τρίτη, παράλληλα με την ενημέρωσή τους τηλεφωνικά και μέσω e-mail.
 
Καλή επιτυχία σε όλους!