Αξιόπιστο service για κάθε μοτοσυκλέτα

Διαβάστηκε από 9405 αναγνώστες

Η GT Moto Service προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες συντήρησης σε μοτοσυκλέτες και scooter κάθε τύπου.

Η επιλογή του κατάλληλου και πιο αξιόπιστου συνεργείου δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς οι επιλογές είναι ατελείωτες. Όμως, στη συντήρηση της μοτοσυκλέτας δεν χωρούν εκπτώσεις στον τομέα του service, καθώς η καλή λειτουργία της συνδέεται άμεσα με την ασφάλεια του αναβάτη. Αν θέλεις να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι αφήνεις τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σου σε καλά χέρια, εμπιστέψου το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της GT Moto Service.



Το μεράκι, η αγάπη για το αντικείμενο και οι εξειδικευμένες γνώσεις που πηγάζουν από την πολύχρονη ενασχόληση με τη συντήρηση και επισκευή μοτοσυκλετών, είναι τα εφόδια που δίνουν στους τεχνικούς τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα. Είναι άρτια εκπαιδευμένοι και ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με όλες τις νέες τεχνολογίες, για να μπορούν να επέμβουν αποτελεσματικά όχι μόνο σε παλιότερες μοτοσυκλέτες, αλλά και στα τελευταία μοντέλα της αγοράς.



Στη GT Moto Service θα βρείτε ακόμα μεγάλη ποικιλία από γνήσια, αλλά και επιλεγμένα after market ανταλλακτικά, για να έχετε πάντα το δίκυκλο σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Λάδια, φίλτρα, αλυσίδες και άλλα αναλώσιμα που φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων εταιρειών είναι στη διάθεσή σας. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, που θα βελτιώσουν την εμφάνιση, την πρακτικότητα και τις επιδόσεις της καλής σας.

Υπηρεσίες:
  • Δωρεάν τεχνικός έλεγχος
  • Βελτιώσεις
  • Πωλήσεως – Τοποθετήσεις συναγερμών και ελαστικών
  • Ανταλλακτικά
  • Πωλήσεις μεταχειρισμένων
  • Εγγύησης εργασίας
Για περισσότερες πληροφορίες:

Νιρβάνα 77, 11145, Κάτω Πατήσια
Τηλ.: 211 400 40 15
e-mail.: [email protected]
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα & Τετάρτη: 9:00 - 17:00
Τρίτη – Πέμπτη & Παρασκευή: 9:00 – 19:00
Σάββατο : 9:00 - 14:00
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός