AGV: Μείωση τιμών σε όλα τα κράνη!

Δείτε πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κορυφαία κράνη της AGV μετά τη μείωση του Φ.Π.Α.

Η στιγμή να αλλάξεις το κράνος σου και να αποκτήσεις ένα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας AGV, έφτασε. Ο Φ.Π.Α. στα κράνη μειώθηκε πριν λίγες ημέρες από το 24% στο 13% και η AGV δεν έχασε χρόνο αναπροσαρμόζοντας άμεσα τις τιμές σε όλη την γκάμα της.

Δείτε εδώ τον νέο αναλυτικό τιμοκατάλογο.

Η AGV χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα υλικά που εξασφαλίζουν μέγιστη προστασία με το ελάχιστο δυνατό βάρος σε ένα πακέτο με ξεχωριστό σχεδιασμό που δεν περνά απαρατήρητο. Η ιταλική εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην αεροδυναμική συμπεριφορά καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένη με την καταπόνηση του αυχένα του αναβάτη και την κούραση με την πάροδο του χρόνου. Οπότε, δεν είναι τυχαίο ότι τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο των αγώνων μοτοσυκλέτας, όπως ο Valentino Rossi, εμπιστεύονται την AGV για την ασφάλειά τους στις πιο απαιτητικές συνθήκες.



Η AGV δεν σταματά να εξελίσσει τα κράνη της και η συνεργασία με αγωνιστικές ομάδες σε όλο τον κόσμο, της προσφέρει ένα ανεκτίμητο «εργαστήριο» έρευνας και εξέλιξης. Οι αυστηρές προδιαγραφές και ο εξονυχιστικός ποιοτικός έλεγχος διασφαλίζουν ότι κάθε κράνος της AGV είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.agv.com