net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To άλμα του Maddison στον Ισθμό!

Ο αυστραλός αναβάτης και πρωταγωνιστής στο FMX, Robbie Maddison, πραγματοποίησε εχθές το πρωί (08/04), το παράτολμο άλμα του πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου! Για το εγχείρημα αυτό, ο Maddison χρειάστηκα να αναπτύξει ταχύτητα 125 χλμ. / ώρα με το Honda CR 500.

 
Άφωνοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στον Ισθμό της Κορίνθου θεατές, παρακολουθώντας τον Robbie Maddison να διασχίζει τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα διώρυγα…από αέρος. Ο Maddison ξεκίνησε από την ηπειρωτική πλευρά του Ισθμού και εκτοξευμένος από μια ράμπα, προσγειώθηκε στην πελοποννησιακή πλευρά, διασχίζοντας μια απόσταση 85 μέτρων.

Ο ίδιος, είχε δηλώσει πριν από το άλμα τα εξής: «Το πιο δύσκολο κομμάτι ένος τέτοιου εγχειρήματος, είναι το να ξεπεράσεις το φόβο σου. Το συγκεκριμένο άλμα, είναι για εμένα μια πρόκληση στην οποία δεν θα μπορούσα να πω όχι και πιστεύω ότι είναι το πιο παράτολμο πράγμα που έχω πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα. Πρέπει να παίρνεις ρίσκα στη ζωή, η αντιμετώπιση τους είναι μια διαδικασία που σε ωριμάζει και σε κάνει πιο σοφό.»

Δύο ακόμη video από το εντυπωσιακό άλμα του Robbie Madisson, μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ και εδώ

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ