Το κεντρικά τοποθετημένο στρογγυλό κοντέρ περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις εκτός από στάθμη καυσίμου.

Ανανεωμένος σχεδιαστικά ο πίνακας οργάνων, που είναι πληρέστατος και ευανάγνωστος.

Πλήρης, ευανάγνωστος και πολύ όμορφος ο ψηφιακός πίνακας του Africa.

Η άποψή μας

Με το πλασάρισμα του Street Rod, η Αμερικάνικη εταιρία κάνει άνοιγμα σε ένα πιο ανήσυχο κοινό και  φιλοδοξεί να φυτέψει το σπόρο, ώστε να φέρει στην αγκαλιά της αναβάτες που δεν είχαν ποτέ Harley.  Στην σέλα της Street Rod θα επιδοθείς σε ατέλειωτες αναζητήσεις και θα ανακαλύψεις ιστορίες που αξίζει να τις ζήσεις. Ένα καθαρόαιμο Streetfighter μπολιασμένο με σπορ γονίδια, που στο τέλος της ημέρας παραμένει Harley και σας κλείνει πονηρά το μάτι. 


Τα GS έχουν τραβήξει έναν δικό τους, ξεχωριστό δρόμο. Μετά από 20 και πλέον χρόνια, έχουν φτάσει σε ένα πολύ υψηλό εξελικτικό στάδιο. Η δυνατότητα της να εξανεμίζει τις ασφάλτινες αποστάσεις, τις προσδίδουν έναν μοναδικό τουριστικό χαρακτήρα, ο οποίος ταιριάζει πολύ στα δικά μας, ελληνικά δεδομένα. Δεν είναι σε καμία περίπτωση λίγα τα χρήματα που ζητά αλλά δεν υπάρχει και εναλλακτική επιλογή με αυτά τα χαρακτηριστικά. Η μοναδικότητα, κοστίζει αλλά και αξίζει. 

Το όνομα Africa Twin, αλλά και η σχεδίαση που παραπέμπει στην προηγούμενη γενιά, είναι από μόνα τους ικανά για να κλέψουν καρδιές. Λιτή κατασκευή, με υψηλότατη ποιότητα κατασκευής που δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη της να γυρίσει όλο τον κόσμο. Ό,τι και να της ζητήσεις θα το κάνει και θα το κάνει καλά, είτε αυτό είναι καθημερινή μετακίνηση, είτε ταξίδι, από άσφαλτο ή/και χώμα με έναν ή δύο. Η Africa Twin επέστρεψε με τρομερή διάθεση για περιπέτεια.