ΌΡΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


1.Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Αuto Τρίτη A.Ε, καθώς και των εταιρειών που προσφέρουν τα δώρα, όπως και οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς τους πρώτου και δευτέρου βαθμού. 
2.Οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, ώστε να συμπεριληφθούν στην κλήρωση για τα κράνη Ls2 Vector II (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) 
3. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά, ενώ παράλληλα θα αναρτηθούν και στο facebook με story και στο site μας.
4. Tο δώρο δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
5. H συμμετοχή στο διαγωνισμό και η αποδοχή των δώρων συνιστά έγκριση των υποψηφίων για χρήση του ονόματός τους και των προσωπικών τους στοιχείων, με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, καθώς και για την προώθηση ενημερωτικού υλικού της διοργανώτριας και του δωροθέτη στους συμμετέχοντες. Οι νικητές ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της διοργανώτριας εταιρείας ή του δωροθέτη και εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται. 
6. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 για την εκ μέρους της εταιρείας τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) και την επεξεργασία τους.  
7.Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει οποτεδήποτε το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του.