net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μπορεί το… εσωτερικό του Scarabeo 300 να είναι σύγχρονο, ωστόσο, η εμφάνισή του είναι ιδιαίτερη και νοσταλγική.

Το LML Star 200 δεν υιοθετεί απλά ρετρό αισθητική. Αξιοποιεί και παλαιότερες τεχνολογίες, όπως η μανιβέλα και το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η Vespa PX 150 μοιάζει να ήρθε από το παρελθόν: διαθέτει δίχρονο κινητήρα, χειροκίνητο κιβώτιο και ρετρό αισθητική.

Τρία scooter που νοσταλγούν το παρελθόν!

Η νοσταλγία του παρελθόντος αποτελεί μια συνηθισμένη πρακτική, ειδικά στον τομέα του σχεδιασμού, με αποτέλεσμα κάποια scooter να θυμίζουν παλιότερα μοντέλα.

 

Με τον τρόπο αυτό, οι εταιρείες κατορθώνουν να προσελκύσουν αναβάτες που νοσταλγούν τις παλιές καλές εποχές και τα δίκυκλα που οδηγούσαν τότε. Παράλληλα, βέβαια, καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν και νέους αναβάτες, οι οποίοι επιθυμούν να ξεχωρίσουν από την πλειοψηφία των σύγχρονων scooter. Σχεδιάζουν, λοιπόν, μοντέλα που θυμίζουν τα αντίστοιχα περασμένων δεκαετιών ή χρησιμοποιούν φόρμες και λεπτομέρειες που προέρχονται από το παρελθόν.

Επιπλέον, πολλοί κατασκευαστές δεν εξαντλούν τη σχέση ενός scooter με το παρελθόν στο σχεδιασμό του και χρησιμοποιούν τεχνολογίες περασμένων δεκαετιών, όπως το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, η μανιβέλα και ο δίχρονος κινητήρας. Παρακάτω, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τρία scooter που διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με το παρελθόν: τα Aprilia Scarabeo 300, LML Star 200 4T και Vespa PX 150.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ