net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η sport αισθητική του Kaze ταιριάζει απόλυτα και με τη συμπεριφορά του, καθώς το παπί της Kawasaki είναι ικανότατο να κινηθεί σε sport ρυθμούς.

Η πρακτικότητα και η ποιότητα κατασκευής του Innova αποτελούν τα βασικότερα γνωρίσματα της δυναστείας του.

Πρόσφατα, το Modenas Kriss απέκτησε σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού και ανανεώθηκε στον αισθητικό τομέα και όχι μόνο.

Το Yamaha Crypton-X είναι το πιο sport παπί της κατηγορίας, όχι μόνο χάρη στην αισθητική και στις επιδόσεις του, αλλά και χάρη στον εξοπλισμό του.

Τέσσερα παπιά με… βαρύ όνομα

Kaze. Innova. Kriss. Crypton. Τέσσερα βαριά ονόματα στο χώρο των παπιών, τα οποία όλοι γνωρίζουν, χάρη στην επιτυχία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια στην αγορά.

 

Τα συγκεκριμένα ονόματα είναι άρρηκτα με διάφορες εποχές του πρόσφατου δίκυκλου παρελθόντος της Ελλάδας, καθώς ανέκαθεν αποτελούσαν μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τους αναβάτες που επιθυμούσαν να κινηθούν οικονομικά και πρακτικά στο κέντρο της πόλης. Aλλωστε, έμειναν γνωστά για τα χαρακτηριστικά τους αυτά: την πρακτικότητα, την οικονομία, την ποιότητα κατασκευής και άλλα γνωρίσματά τους.

Τα ίδια ονόματα, βέβαια, δεν έχουν μόνο παρελθόν, αλλά και παρόν και μέλλον. Κάποια από αυτά έχουν ανανεωθεί αρκετές φορές μέσα στα τελευταία χρόνια και καταφέρνουν ακόμη να συγκεντρώνουν την προτίμηση χιλιάδων αναβατών. Κάποια άλλα έφυγαν για λίγο από το προσκήνιο και επέστρεψαν δριμύτερα, με ίδιο ή αγνώριστο χαρακτήρα.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τέσσερα από αυτά τα παπιά που κουβαλούν ένα βαρύ όνομα στις σέλες τους: τα Kawasaki Kaze 115S, Honda Innova 125i, Modenas Kriss 125 EFI και Yamaha Crypton-X 135.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ