net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σημείο κλειδί για το εκπληκτικό κράτημα που θυμίζει μοτοσικλέτα είναι η θέση του κινητήρα στο κέντρο του scooter.

Ένα από τα πιο καλοζυγισμένα Maxi-scooter στην πόλη. Ευέλικτο, σβέλτο, χωρίς να προβληματίζει πουθενά.

Μεγάλα περιθώρια κλίσης, άριστη πληροφόρηση από το ανάποδο πιρούνι, φρένα άγκυρες με εξελιγμένο δικάναλο ΑΒS

Κινητήρας διαμάντι με ιδανική απόδοση και άπλετη δύναμη σε μεσαίες και υψηλές στροφές

Εδώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι όλα τα λεφτά. Εξήντα λίτρα, 2 full-face κράνη, πλαφονιέρα LED, φορτιστής, και υποδοχή και για φορτιστή USB. (GT)

Εκπληκτκή κάλυψη προσφέρει η ηλεκτρική ρυθμιζόμενη ζελατίνα του GT. Ίδια κάλυψη προσφέρει και του Sport χωρίς όμως το κουμπί.

Η BMW μιλάει για αποθήκευση 2 full face κρανών στο Sport -δεν είχαμε χρόνο να το διαπιστώσουμε. Πάντως χωράει τουλάχιστον 2 jet. (Sport)

Εκπληκτικά άνετη η σέλα! Θα βολέψει κοντούς, θα βολέψει όμως και ψηλούς. Μπροστά της βλέπετε το κάλυμμα της τάπας του ρεζερβουάρ.

Επιθετικά μάτια αιλουροειδούς για το Sport, με τα led που ανήκουν στον έξτρα εξοπλισμό να βρίσκονται στα πλαϊνά των προβολέων.

Πιο φιλικό το πρόσωπο του GT, με τις λάμπες led να βρίσκονται στη μέση των προβολέων. Δείτε και τα led φλας -στάνταρ εξοπλισμός στο GT.

Το πανέξυπνο FlexiCase κατεβαίνει σε στάση, και αυξάνει δραματικά τον αποθηκευτικό χώρο. Μη φοβάστε, δεν σκίζεται εύκολα από μαχαίρι. (Sport)

Δυο μεγάλα, και βαθιά ντουλαπάκια μπροστά, με το αριστερό να κλειδώνει αυτόματα, όταν κλειδώνετε το scooter από τον κεντρικό διακόπτη! (GT)

Ανάποδο πιρούνι για πρώτη φορά σε Maxi Scooter, με διάμετρο 40χλστ. και διαδρομή 115χλστ. Στάνταρ ABS και ελαστικά Diablo Scooter!

Πανοραμική φωτό με το εντυπωσιακό κόκπιτ του GT. Όμορφο το σήμα της BMW, υπερπλήρη τα όργανα, πλατιά και ψηλή η ρυθμιζόμενη ζελατίνα.

Εκπληκτική πληροφόρηση από τα σοβαρά και καλαίσθητα όργανα. Πίεση ελαστικών, μέση κατανάλωση, μέση ταχύτητα, ημερομηνία (!), κλπ. (Sport)

Οδηγούμε τα νέα BMW Scooter

Με τη γνωστή πολυτελή σφραγίδα και με την κορυφαία γλώσσα design της φίρμας, τα C 600 Sport & C 600 GT φιλοδοξούν να θέσουν νέα στάνταρ στην κατηγορία.

 
Η παρουσίαση των δύο νέων μεγάλων scooter έγινε τόσο σε αστικό περιβάλλον, μέσα στην κοσμοπολίτικη Μαδρίτη, όσο και στους λόφους γύρω από τη λίμνη Santillana, λίγο έξω απ’ την πόλη. Και στις δύο περιπτώσεις, στο τέλος των δύο ημερών του τεστ, είχαμε διανύσει περισσότερα από 350 χιλιόμετρα, και με τα δύο scooter, μένοντας εντυπωσιασμένοι από τις φρέσκες προτάσεις της BMW. Το δύσκολο κομμάτι της αποστολής, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, ήταν να βρούμε οποιαδήποτε μειονεκτήματα σε δυο τόσο καλοδουλεμένα οχήματα.

Τιμή: 11.630 ευρώ (Sport), 11.980 (GT)
Χρώματα: Μπλε, μαύρο, ασημί (Sport)/
Μαύρο, μπρονζέ, κόκκινο (GT)

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ