net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Wunderlich, σε συνεργασία με το σχεδιαστή Nicolas Petit, μεταμόρφωσαν ριζικά το BMW S 1000 RR.

Το αποτέλεσμα ονομάζεται S 1000 RR Mad Max και διαθέτει, μεταξύ άλλων, χωμάτινα ελαστικά της Continental!

Wunderlich S 1000 RR «Mad Max»

Ένα BMW S 1000 RR που κάνει και τη φράση «διαφορετικό από τα άλλα» να ακούγεται λίγη παρουσίασε η Wunderlich, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Nicolas Petit!

 
Το όνομά του είναι S 1000 RR Mad Max και έχει εμπνευστεί, όπως μπορείτε να διακρίνετε, από τη θρυλική πια ταινία με πρωταγωνιστή τον Mel Gibson. Το Mad Max αποτελεί συνεργασία της γνωστής φίρμας αξεσουάρ Wunderlich και του σχεδιαστή Nicolas Petit και οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, ώστε να μας δυσκολέψουν στο να αναγνωρίσουμε το βαυαρικό superbike!

Το εντυπωσιακό χιλιάρι απογυμνώθηκε από το φέρινγκ του και τα κλιπόν του αντικαταστάθηκαν με ένα τιμόνι της Magura. Επιπλέον, διαθέτει νέες αναρτήσεις της Ohlins, δίσκο συμπλέκτη από την Moto-Master και εξάτμιση από τη Remus. Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο πάνω του, όμως, είναι τα ελαστικά του! Οι υπεύθυνοι φόρεσαν στο Mad Max ένα ζευγάρι TKC 80 της Continental για χωμάτινη χρήση και η μεταμόρφωση ολοκληρώθηκε!

Μπορεί το S1000 RR Mad Max να αποτελεί ουσιαστικά ένα σχεδιαστικό πείραμα, ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να το δουν να κυκλοφορεί στο δρόμο (ή εκτός αυτού, χάρη στα ελαστικά του).

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ