net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η έκδοση Sport διαθέτει όλα τα παραπάνω συν αγωνιστικές αναρτήσεις στους τέσσερις τροχούς, με piggyback αμορτισέρ, πλήρως ρυθμιζόμενες χωρίς εργαλεία.

Φάτε τη σκόνη του! Με κάθε άνοιγμα του γκαζιού, ο 800άρης μονοκύλινδρος κινητήρας του Centhor δείχνει τα δόντια του.

Θα σκαρφαλώσει παντού, και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στα πιο δύσκολα και απαιτητικά μονοπάτια.

Η αντιστρεπτική δοκός σημαίνει πως το Dinli δεν θα σηκωθεί εύκολα στις δύο ρόδες, ούτε θα πάρει πλάγιες κλίσεις.

Ζάντες αλουμινίου 8 μπράτσων, πραγματικά γλυπτά μοντέρνας τέχνης, με το λογότυπο της εταιρείας στο κέντρο. Ελαστικά Big Horn της Maxxis.

Πενήντα ένα άλογα φωλιάζουν στο μονοκύλινδρο κινητήρα των 750 κυβικών εκατοστών. Εκτός από μίζα, διαθέτει και κορδόνι.

Υπερφορτωμένο το αριστερό γκριπ, αφού φιλοξενεί μίζα, φώτα, αλάρμ, φλας, κόρνα, τσοκ, κλείδωμα του διαφορικού και χειρόφρενο.

Όμορφος σε design ο επιλογέας μεταξύ 4WD/2WD/4WD Lock, όμως στην επιλογή είναι λίγο πιο δύστροπος από ένα συμβατικό σύστημα.

Πλήρως ρυθμιζόμενα αμορτισέρ σε κάθε τροχό, με φιστικί ελατήρια. Και κοτσαδόρο διαθέτουμε, με ελκτική δυνατότητα 690 κιλών.

Πρώτη δοκιμή: Dinli Centhor 800 4x4 EVO Sport

Χρόνια στο γυμναστήριο... Αν έχετε δει κορυφαίους body builders βαρέων-βαρών κατά τη διάρκεια κάποιου διαγωνισμού, τότε έχετε ήδη μια ιδέα για το Dinli Centhor 800.

 
Mετά από τη θετικότατη εμπειρία των μικρότερων ATV της Dinli (Thunder 300, Lightning 450, Centhor 700), το κορυφαίο αρχι-γούρουνο Centhor 800 4x4 EVO Sport ήρθε σαν τούρτα και κερασάκι μαζί, για να με εντυπωσιάσει με τη γροθιά που κρύβει στις χαμηλές στροφές, τις δυνατότητες του σε χώμα και άσφαλτο, και τον απολύτως ολοκληρωμένο, και ισορροπημένο χαρακτήρα του. Την ώρα που γράφω το τεστ, προσπαθώ ακόμα να βρω κάποια μειονεκτήματα του Centhor 800, αλλά δεν μου έρχεται κάτι… ας είναι… θα γράψω για τους καθρέπτες που θολώνουν στα πολλά.

Τιμή (ευρώ): 8.999 βασική έκδοση, 9.899 Sport
Χρώματα: Volcano Black

+ Ποιότητα κατασκευής, design, επιδόσεις, εξοπλισμός, τιμή
- Καθρέπτες που θολώνουν στα πολλά

Επιλογές - Διαλέξτε την έκδοση που προτιμάτε
Στη βασική έκδοση περιλαμβάνονται ο κοτσαδόρος, οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, η ανοξείδωτη εξάτμιση, οι ζάντες αλουμινίου, και τα ελαστικά Big Horn της Maxxis. Το Centhor 800 4x4 EVO στη βασική έκδοση κοστίζει 8.999 ευρώ. Η έκδοση Sport διαθέτει όλα τα παραπάνω συν αγωνιστικές αναρτήσεις στους τέσσερις τροχούς, με piggyback αμορτισέρ, πλήρως ρυθμιζόμενες χωρίς εργαλεία, και κοστίζει 9.899 ευρώ. Ταυτόχρονα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Dinli έχει εκτενή κατάλογο με αξεσουάρ, επίσημα της μαμάς εταιρείας, αλλά και άλλων ποιοτικών εταιρειών. Έτσι και σχάρες μπροστά και πίσω θα βρείτε για το 800 (στα 249 ευρώ έκαστη), και βαλίτσες (199 ευρώ έκαστη), και αδιάβροχο εργάτη με κτηνώδη ικανότητα έλξης 1.360 κιλών (από ό,τι μάθαμε, ο εν λόγω εργάτης έχει σύρει ακόμα και σκάφος 6 τόνων χωρίς πρόβλημα) στα 349 ευρώ, και πολυτελέστερη σέλα στα 239 ευρώ, και backrest στα 129 ευρώ, αλλά και προστατευτικές ποδιές, EPS (ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού) κλπ.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ