net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τι έχετε να πείτε για το γεγονός; Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο θέαμα...

Ο Rossi κλωτσά οπαδό

Ένα βίντεο που έχει προκαλέσει τεράστια συζήτηση παγκοσμίως, από τα paddocks της πίστας της Valencia και τον Valentino Rossi πρωταγωνιστή.

 
UPDATE: Η γυναίκα του video, Ana Cabanillas, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του Valentino Rossi για επίθεση. Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Ο Valentino Rossi και πάλι έχει βρεθεί στο προσκήνιο της επικαιρότητας, μέσα από ένα video το οποίο έχει κάνει το γύρο του κόσμου και τον δείχνει να κλωτσά μια γυναίκα, η οποία βρέθηκε μπροστά του στα paddocks.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η γυναίκα προσπαθεί να τραβήξει μια selfie με το κινητό της τηλέφωνο, ενώ ο Valentino Rossi και το προσωπικό του αγώνα την πλησιάζουν και την σπρώχνουν έντονα, για να παραμερίσει…

Στο βίντεο, βλέπουμε έναν αγανακτισμένο Rossi, ο οποίος δεν δίστασε καθόλου να προβεί στην κίνηση αυτή…Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Γιατρός» προέβη σε δηλώσεις στις οποίες ζητάει συγγνώμη από την γυναίκα, εξηγώντας ότι η κατάσταση στα paddocks είναι δύσκολη και ότι πάντα έχει να αντιμετωπίσει κόσμο που θέλει «να βγάλει φωτογραφία μαζί του ή να του πάρει το καπέλο».

Εσείς τι λέτε για το γεγονός; 
 

 
  • Μανος

    Εκεί που εχεσε ο Ροσι βγήκε ο Μαρκεθ... Τι συγκρίνεις ρε φίλε έχεις ιδέα;

      2
  • μητρογλου

    μεγα καγκουρας ,τον γλενταει ο μαρκεθ

      4
  • spiros

    το τσιμπήσατε το click. σοβαρή δημοσιογραφία...

      2

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ