net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Yamaha MT-09

Suzuki GSX-S 1000

KTM 1290 Super Duke R

Aprilia Tuono V4 1100 RR

Εννιά Streetfighters φωτιά!

Έχουν εντυπωσιακή σχεδίαση, διασκεδαστικό χαρακτήρα, βασίζονται συνήθως σε superbikes και οι επιδόσεις τους είναι καταιγιστικές. Ιδού εννιά streetfighters που μπορούν να ομορφύνουν την ημέρα σας, κάθε ημέρα.

 

Στην πολιτικώς ορθή εποχή που ζούμε, όπου οι μοτοσικλέτες όλα-σε-ένα κυριαρχούν στις σκέψεις των αναβατών, θα περίμενε κανείς από τους κατασκευαστές, να μη δίνουν και τόση σημασία στα streetfighters. Κι όμως, οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες όχι μόνο υπάρχουν αλλά στην κατηγορία προστίθενται συνέχεια νέα μοντέλα, ιδιαίτερα εντυπωσιακά τόσο σε εμφάνιση όσο και σε επιδόσεις. Αν το καλοσκεφτούμε μάλιστα θα δούμε ότι αυτή είναι ίσως και η χρυσή εποχή και για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο λόγος γι αυτό είναι απλός: τα υπερεξελιγμένα ηλεκτρονικά που πλέον κάνουν την εμφάνισή τους σε όλο και περισσότερες κατηγορίες μοτοσικλετών, δίνουν το παρών και στα streetfihgters, τα οποία συνήθως βασίζονται στο εκάστοτε κορυφαίο superbike του κατασκευαστή. Έτσι παίρνουν από εκείνα και τα ανάλογα κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας και διαχείρισης του κινητήρα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο οι μοτοσικλέτες που όλοι οι αναβάτες θαύμαζαν σε κάποιο σημείο της ζωής τους παρουσιάζονται σήμερα πιο φιλικές από ποτέ, παρά το γεγονός ότι η ισχύς τους πλησιάζει ή και αγγίζει σε κάποιες περιπτώσεις τους στρατοσφαιρικούς 180 ίππους! Σχεδόν όλοι οι αναβάτες που έχουν σώας τα φρένα μπορούν πλέον να τις οδηγήσουν και μάλιστα γρήγορα και να έχουν παράλληλα την ευκαιρία να μάθουν πάνω στη σέλα τους και να εξελιχθούν μαζί τους χωρίς να διατρέχουν κάποιον από τους κινδύνους του παρελθόντος. 

Ακολουθούν εννιά streetfighter μοτοσικλέτες που μπορούν να στοιχειώσουν τα όνειρά σας. Κάποιες ανταποκρίνονται πλήρως στον ορισμό της κατηγορίας που τις θέλει να προέρχονται από τα superbikes της εκάστοτε εταιρίας. 'Αλλες πάλι δεν “πληρούν” αυτή την “προδιαγραφή”. Ουσιαστικά όμως δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν και ο πολεμικός τους χαρακτήρας τις βρίσκει απόλυτα σύμφωνες με το πνεύμα της κατηγορίας. Όποια και να διαλέξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα μεγάλο χαμόγελο θα κάνει μόνιμα την εμφάνισή του στο πρόσωπό σας, κάθε ημέρα.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ