net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Vespa GTS 300 i.e. Super ABS/ASR

Turbho Bellissimo 125

Gemini Eivissa 150

LML Star 4T 125 CVT

Αφιέρωμα Retro Scooter

Έντεκα scooter με κλασική σχεδίαση που το κάθε ένα προτάσσει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Κάποια λιγότερο και κάποια άλλα περισσότερο ρετρό, μα όλα ιδιαίτερα. Κάποιο από αυτά ίσως να σας κλείσει πονηρά το μάτι.

 
Η ασύλληπτη επιτυχία της Vespa από το 1946 που πρωτοκυκλοφόρησε μέχρι σήμερα έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς στην παγκόσμια αγορά. Παράλληλα, ένα από τα σημεία των καιρών θέλει τις μοτοσικλέτες με κλασική εμφάνιση, ιδιαίτερα κατηγοριών όπως οι cafe racer και οι scrambler, να βρίσκονται ξανά στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος από το κοινό. Το φαινόμενο φυσικά και δε θα περνούσε απαρατήρητο από τους κατασκευαστές.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο που σήμερα βρίσκουμε στην αγορά έντεκα διαφορετικά scooter που συνδυάζουν τη ρετρό νοσταλγική εμφάνιση, κρύβοντας ωστόσο από κάτω όλες εκείνες τις τεχνολογικές απαιτήσεις που περιμένει κανείς από ένα σύγχρονο scooter.

Πρακτικότητα και σημερινές ικανότητες με εμφάνιση που παραπέμπει στο χτες; Φυσικά, γιατί όχι; Δείτε έντεκα προτάσεις για όλα τα βαλάντια και κάθε γούστο.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ