net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Υποκειμενικά το ανανεωμένο Versys 1000, είναι όμορφο και το βλέπεις και από τις αντιδράσεις του κόσμου αφού όλοι γυρνάνε να το χαζέψουν.

Ακόμη πιο άνετο από το προηγούμενο παρουσιάζεται το νέο Versys.

Το μεγάλο 4κύλινδρο Kawasaki ανταποκρίνεται και στις επιθυμίες του αναβάτη στο στροφιλίκι.

Η οικογενειακή ταυτότητα της Kawasaki είναι εμφανής στο εμπρός μέρος της adventure μοτοσικλέτας της.

Kawasaki Versys 1000 ABS

Με φρέσκια σχεδίαση, υψηλότερα επίπεδα άνεσης και βελτιώσεις σχεδόν παντού το μεγάλο Versys παρουσιάζεται έτοιμο να σας κλέψει τη καρδιά και να σας πάει από όπου υπάρχει άσφαλτος, με ταχύτητα και άνεση.

 
Τιμή: 13.490 ευρώ
 
Χρώματα: Πορτοκαλί-μαύρο, λευκό-μαύρο, μαύρο
 
+: Ποιότητα, άνεση, ελαστικότητα μοτέρ, ζύγισμα
-: Αίσθηση πιρουνιού στη γρήγορη οδήγηση
 
Η σχεδίαση του προηγούμενου Versys που ακολουθούσε τη φιλοσοφία του μικρότερου 650 ήταν το αμφιλεγόμενο σημείο της μοτοσικλέτας. Είχε χαρακτήρα, αλλά είτε άρεσε, είτε δεν άρεσε σε όποιον το κοιτούσε, δεν υπήρχε ενδιάμεση κατάσταση. Τα προηγούμενα Versys είχαν σίγουρα τη δική τους ταυτότητα, όμως τα νέα ακολουθούν το νέο οικογενειακό look της Kawasaki. Αν το δει κάποιος αντικειμενικά, το ανανεωμένο Versys είναι σαφώς πιο εύπεπτο από το προηγούμενο. Υποκειμενικά, είναι όμορφο και το βλέπεις και από τις αντιδράσεις του κόσμου αφού όλοι γυρνάνε να το χαζέψουν, είτε κινείται είτε στέκεται. Όσον αφορά στον τομέα της ποιότητας κατασκευής τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει και πολύ, αφού το προηγούμενο 1000άρι Versys ήταν ήδη μια εξαιρετικά καλοφτιαγμένη μοτοσικλέτα. Το νέο βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι με την περλέ βαφή να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις, όπως και η συναρμογή των πλαστικών που είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία.

 
  • imperato

    Πουλήθηκε κανένα κομμάτι στην Ελλάδα εδώ και πέντε χρόνια που βγήκε στην αγορά; ας μας ενημερώσει κάποιος αρμόδιος.. Εντάξει το πρώτο μοντέλο ήταν πανάσχημο.. Αλλά το καινούργιο που είναι ελκυστικό; Μήπως είναι πανάκριβο; Ας το κατεβάσουν κανα΄διχίλιαρο να πουλήσει όπως το yamaha tracer σαν ζεστό ψωμάκι...

      1

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ