net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δυνατό μοτέρ, ελάχιστη κατανάλωση, και έξυπνο design που μπορεί να βολέψει μια μεγάλη κλίμακα από αναστήματα, για το νέο Yamaha NMAX.

Το NMAX είναι διαθέσιμο σε κόκκινο (Power Red), χρυσό (Frozen Titanium), λευκό (Milky White) και μαύρο χρώμα (Midnight Black

Φυσικά η Yamaha προνόησε για μια ικανοποιητική σειρά επίσημων aftermarket αξεσουάρ, όπως τα χρηστικά που βλέπετε στη φωτό.

Και για τους πιο sport υπάρχουν τα αντίστοιχα αξεσουάρ.

Οδηγούμε: Yamaha NMAX

Στην Πορτογαλία οδηγήσαμε το νέο Yamaha NMAX, ένα μικρό, ποιοτικό scooter 125 κυβικών εκατοστών, με τεχνολογικά προηγμένο κινητήρα με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, αλλά και με ABS στο στάνταρ εξοπλισμό!

 
Τιμή:  2.850 ευρώ
Χρώματα: Κόκκινο, λευκό, μαύρο, χρυσό

Μπορεί να άργησε λίγο να αντιδράσει η Yamaha στη λαίλαπα που λέγεται PCX, καθώς χρειάστηκαν να περάσουν 3 γενιές του επιτυχημένου scooter της Honda μέχρι η εταιρεία των τριών διαπασών να παρουσιάσει το δικό της αντίπαλο δέος, όμως η αναμονή δείχνει να άξιζε τον κόπο. Στα 70 χιλιόμετρα αστικής βόλτας που διανύσαμε στη σέλα του NMAX, διαπιστώσαμε πως το μικρό scooter πόλης της Yamaha έχει όλα τα προσόντα για να καπαρώσει το δικό του, αξιόλογο μερίδιο αγοράς, κλέβοντας πολλές καρδιές.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ