net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μπαίνοντας στον κόσμο της Kawsasaki τίθενται οι βάσεις για μια μακρόχρονη συνεργασία με επίκεντρο τη μοτοσικλέτα.

H Kawasaki καλύπτει όλες τις μοτοσικλέτες της με διετή εγγύηση η οποία περιλαμβάνει μηχανικά, ηλεκτρικά, πλαστικά μέρη και βαφή.

H Kawasaki παρέχει επίσης τη δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης κατά δύο επιπλέον χρόνια.

Η Kawasaki, από το 1953, που έφτιαξε την πρώτη μοτοσικλέτα της, έχει καταφέρει να φτιάξει ένα θρυλικό όνομα με πολλές χιλιάδες φίλους παγκοσμίως.

Εξουσιοδοτημένο service Kawasaki

Μπαίνοντας στον κόσμο του Ιαπωνικού θρύλου που λέγεται Kawasaki τίθενται οι βάσεις για μια μακρόχρονη συνεργασία με επίκεντρο τη μοτοσικλέτα. Η εμπιστοσύνη είναι ο συνεκτικός ιστός αυτής της σχέσης.

 
Kawasaki Heavy Industries, μια γιγαντιαία εταιρεία με ηγετική θέση στην παγκόσμια βιομηχανία και της οποίας τα προϊόντα απαντώνται σε πλοία, τρένα, αεροπλάνα, διαστημόπλοια. Ένα μικρό μέρος αυτής είναι το τμήμα Motorcycles & Engines, το οποίο παράγει μοτοσικλέτες, ATV, UTV, jet ski, snowmobiles και βενζινοκινητήρες γενικής χρήσης.

Αυτό το μικρό - συγκριτικά με τους κύκλους εργασιών άλλων τμημάτων αυτής της τεράστιας βιομηχανίας - μέρος της Kawasaki έχει καταφέρει από το 1953 που κυκλοφόρησε την πρώτη του μοτοσικλέτα να φτιάξει ένα θρυλικό όνομα, παγκοσμίως αναγνωρίσιμο με πολλές χιλιάδες φίλους.

Σήμερα έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε μοτοσικλέτες με το λογότυπο Kawasaki που ξεκινούν από μικρά τυπικά χρηστικά μοντέλα μικρών κυβισμών και φτάνουν ως το εντυπωσιακό H2R των 300 ίππων.

Η Kawasaki κατασκευάζει μοτοσικλέτες επιδόσεων με στόχο τη μέγιστη οδηγική απόλαυση, εξασφαλίζοντας στον αναβάτη υψηλά επίπεδα ελέγχου, ασφάλειας και αξιοπιστίας. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται χάρη στις προηγμένες μηχανολογικές εφαρμογές και τους αυστηρούς ελέγχους ποιότητας από τους οποίους περνούν όλες οι μοτοσικλέτες της. Η ίδια φιλοσοφία διέπει και το επίσημο service της Kawasaki. Η αγορά μιας Kawasaki είναι μια επένδυση στην τεχνολογία που θα ωφεληθεί από προσεγμένες εργασίες συντήρησης και προστασίας. Αυστηρές προδιαγραφές ελέγχου και επισκευής, καθώς και ποιοτικά αυθεντικά ανταλλακτικά εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της μοτοσικλέτας σας επί μακρόν.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ