net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όμορφο σε design, κλασικού στιλ, προσεγμένο στη λεπτομέρεια, έτοιμο να σας βολτάρει.

Δισκόφρενο εμπρός, δισκόφρενο και πίσω, και κερασάκι το σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Ασφαλές σε όλες τις αστικές, ή μη συνθήκες.

Με δυνατό, υγρόψυκτο και ψεκαστό κινητήρα 263κ.εκ., με απόδοση 24 ίππων, το Bellavita δείχνει δυνατό, και ικανό για κίνηση και στον αυτοκινητόδρομο.

Μπορεί να έχει χώρους, μπορεί να έχει δύναμη και τεχνολογία, όμως πάνω από όλα έχει στιλ. Ωραία ζωή. Bellavita δηλαδή.

Βαλίτσα στο ίδιο χρώμα με το scooter, και ζελατίνα για την προστασία από τα στοιχεία της φύσης, ανήκουν αμφότερα στο βασικό εξοπλισμό!

TGB Bellavita 300i CBS

Το Bellavita της TGB είναι ένα κλασικής σχεδίασης scooter, με ποιοτική κατασκευή και άψογο φινίρισμα. Εντυπωσιακό από όπου κι αν το δεις, διατίθεται πλέον και στη χώρα μας σε πολύ ελκυστική τιμή!

 
Ένα scooter με διαχρονικές γραμμές, και νέο-κλασικό design, προσεγμένο και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Από το κοστούμι, μέχρι τα φωτιστικά σώματα. 

Η μπροστινή ανάρτηση του Bellavita είναι μονόμπρατση, με ένα αμορτισέρ και βραχίονα, ενώ πίσω υπάρχουν δύο αμορτισέρ με προφόρτιση ελατηρίου 5 θέσεων. 

Οι τροχοί είναι 12 ιντσών, με ελαστικά 120/70 μπροστά και 130/70 πίσω, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στο κλεινόν άστυ. Διαθέτει 2 δισκόφρενα, 230χλστ. εμπρός, και 220 πίσω, με σωληνάκια υψηλής πίεσης και σύστημα συνδυασμένης πέδησης (!) αυξάνοντας την ασφάλεια του οχήματος. 

Ο προβολέας είναι τοποθετημένος στο τιμόνι και τα πίσω φωτιστικά σώματα και τα φλας είναι τεχνολογίας LED.

Το γεγονός πως πρόκειται για κλασικής αισθητικής scooter δεν σημαίνει όμως πως δεν διαθέτει σύγχρονο, χρηστικό εξοπλισμό. Το αντίθετο συμβαίνει! Κάτω από τη σέλα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος που για ευκολία ανοίγει με κουμπί στην ποδιά. Στον εσωτερικό χώρο αποσκευών βρίσκεται μία USB θύρα φόρτισης κινητού. Διαθέτει ενσωματωμένο εμπρόσθιο ντουλαπάκι, ένα άγκιστρο ανάρτησης χειραποσκευών και 2 άγκιστρα για κράνη, αυξάνοντας την ευκολία φόρτωσης του οχήματος, και τη χρηστικότητα του σε καθημερινές συνθήκες. Επιπλέον αποθηκευτικός χώρος υπάρχει διαθέσιμος στην βαλίτσα -που διατίθεται στο ίδιο χρώμα με το scooter-, η οποία προσφέρεται μαζί με τη ζελατίνα, στο βασικό εξοπλισμό!
Το πάνελ των οργάνων έχει διαχρονικό ύφος, με κλασικές γραμμές αλλά και μοντέρνα στοιχεία όπως η προσθήκη ψηφιακής οθόνης ενδείξεων.

Ο κινητήρας που φοράει είναι ο ίδιος, δεδομένης αξιοπιστίας, που κινεί και το SYM GTS300i EVO. Τετράχρονος, μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, που αποδίδει 23,7 ίππους στις 7.500 σ.α.λ., με ηλεκτρονικό ψεκασμό.

Ο εξοπλισμός συμπληρώνεται με πτυσσόμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, κεντρικό και πλαϊνό σταντ. 

Η «αρχική διάθεση» της Bellavita ξεκινά στα χρώματα άσπρο, κόκκινο, μαύρο και πράσινο. 

Και η τιμή του; Ιδιαίτερα προσιτή για ένα retro σχεδίασης scooter -τριακοσίων μάλιστα κυβικών εκατοστών-, στα 3.695 ευρώ!

TGB BELLAVITA 300i 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κινητήρας: 4Τ, 4Β, 1Κ, Υ/Ψ, Efi
Κυβισμός: 263.7κ.εκ.
Ιπποδύναμη: 23,7Hp/7500σαλ.                                 
Ροπή: 2,4Kgm/6500σαλ.
Τελική ταχύτητα: 120χλμ/ώρα
Εκκίν ηση: Μίζα

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ