net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ώρα για τον τελευταίο αγώνα τόσο για το MiniGP Cup, όσο και για το IMR Cup, αυτή την Κυριακή. Ποιοι θα ανέβουν στο βάθρο; Αναμένονται θεαματικές μάχες.

MiniGP Cup. Λαμπρό φινάλε στο Kartodromo

Την Κυριακή 19/10/2014, όλοι οι «λιλιπούτειοι» και έφηβοι, πρωταγωνιστές του πλέον αναπτυσσόμενου μοτοαθλητικού θεσμού, του MiniGP Cup, θα δώσουν δυναμικό παρόν για την τελική διάκριση στο 2014.

 
Επιστροφή και φινάλε για το 2014 της μοναδικής δράσης του MiniGP Cup στο καταξιωμένο Kartodromo! 

Όλα είναι ανοικτά, και στις 2 κατηγορίες που έχει πλέον το MiniGP Cup, με τον Παναγιώτη Γκιζίνο να έχει μεν τον 1ο λόγο στους «παίδες» της κατηγορίας MiniGP1, όμως ο νικητής του 1ου αγώνα, ο Χρήστος “Casey" Παπανικολάου δείχνει έτοιμος για όλα! Πολύ κοντά τους και ο Κωνσταντίνος Καραμάνης (όλοι αθλητές του ΑΡΗ) ενώ ο Νίκος Ελευθεριάδης (Ομάδα 65) θα παλέψει να κρατήσει την 4η θέση που διεκδικεί επίσης ο μαχητικός Γιάννης Περιστεράς (ΛΕΜΟΤ)

Προηγείται στην βαθμολογία της κατηγορίας των εφήβων (MiniGP) ο Δημήτρης Καρακώστας (ΑΡΗΣ), αντιμετωπίζει όμως προβλήματα μικρού τραυματισμού) και πιέζεται σθεναρά από τον πολύ έμπειρο Νότη Παπαπαύλου (ΛΕΜΟΤ) που τα πάει πολύ καλά στο Kartodromo. Λίγο πιο πίσω ο Αλέξανδρος Χαβέλας (Ομάδα 65) θέλει να κρατήσει το Νο 3 το οποίο όμως καλοβλέπουν, τόσο ο πρωτάρης Κυριάκος Λιούτας (ΑΡΗΣ) όσο και ο ταχύτατος αλλά άτυχος Νίκος Καρακώστας (ΑΡΗΣ).

Μαζί τους, η «φλεγόμενη» αρμάδα του IMR Cup, που θα κάνει 2 αγώνες/σκέλη, για να συμπληρωθεί το σχετικό έπαθλο. IMR CUP, κατηγορία με ενιαίου τύπου «πύραυλο-μοτοσικλετάκια» της γνωστής IMR όπου 3 αθλητές, ο Δημήτρης Πρόιος και ο Σωτήρης Στυλιάδης της Ομάδας 65 μαζί με τον Δημήτρη Παπουτσά της ΛΕΜΟΤ βρίσκονται μέσα σε 4 βαθμούς(!!) και τα πάντα θα είναι ανοικτά μέχρι τον τελευταίο γύρο και του β' σκέλους.

Φυσικά, οι πάντα χαμογελαστοί ήρωες της κατηγορία Senior θα δώσουν το δικό τους χρώμα στον αγώνα - γιορτή όπου ο μεγάλος υποστηρικτής του θεσμού, η πάντα ατενίζουσα το μέλλον ΚΤΜ South Eastern Europe θα παρουσιάσει στο κοινό νέα μοντέλα και εκπλήξεις για όλους.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ