net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με αισιοδοξία "ξανοίγεται" στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η MV Agusta

Η MV Agusta επεκτείνεται στις Η.Π.Α.

Η MV Agusta ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την παρουσία της στα αμερικανικά εδάφη, με σκοπό την ενδυνάμωση των σχέσεών της με το αμερικανικό δίκτυο αντιπροσώπων, τους υπάρχοντες πελάτες και την αύξηση των επενδύσεων.

 
Για την υλοποίηση των στόχων της, η MV Agusta απευθύνθηκε στην εταιρία E.I.M. για την μεσολάβηση και την διαχείριση του marketing. Η Agusta ανακοίνωσε επίσης τις προθέσεις της για παρόμοια σχέδια στην Βραζιλία, την Ασία και επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Μ. Βρετανία.

«Η MV Agusta είναι μια από τις εταιρίες μοτοσικλέτας με μεγάλη ιστορία στους αγώνες, με εξαιρετικό σχεδιασμό και μεγάλη διανομή προϊοντων παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε υποστηρίξει την ανάπτυξή μας μέσω δυνατών αναβαθμίσεων και τεχνολογικών εξελίξεων στα προϊόντα μας, σε πολλούς τομείς», είπε ο Giovanni Castiglioni, Πρόεδρος της MV Agusta.

«Τώρα, με τα κατάλληλα προϊόντα να βρίσκονται στη διάθεση των καταναλωτών, επενδύουμε τις προσπάθειές μας στην επανεκκίνηση και αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων μας στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες επιλεγμένες αγορές.»

Με τις καλύτερες ευκαιρίες να περιμένουν την MV Agusta εκτός των ιταλικών συνόρων, η μελλοντική εξέλιξη της εταιρίας εξαρτάται από την ικανότητά της να σημειώσει πρόοδο και σε άλλες Ευρωπαϊκές, Αμερικανικές και Ασιατικές αγορές –ειδικά τώρα που έχει μεγαλώσει την γκάμα των μοντέλων της, συμπεριλαμβανόμενων και των μοτοσικλετών όπως η F3, η Rivale και η Turismo Veloce.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ