net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Γενικός Γραµµατέας ∆ηµοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδοµών, Μεταφορών & ∆ικτύων κ. Στράτος Σιµόπουλος, στα έργα της Εγνατίας Οδού.

Ο Γ.Γ. Δημοσίων Έργων στην Εγνατία Οδό

Ο Γενικός Γραµµατέας ∆ηµοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδοµών, Μεταφορών & ∆ικτύων κ. Στράτος Σιµόπουλος, επισκέφθηκε τα έργα της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής Θεσσαλονίκης και έκανε δηλώσεις.

 
Η ΕΓΝΑΤΙΑ Ο∆ΟΣ Α.Ε. ενηµερώνει ότι την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 και ώρα 11:00π.µ. επισκέφθηκε τα έργα της ∆υτικής Εσωτερικής Περιφερειακής Θεσσαλονίκης, στον Α/Κ Ευκαρπίας, ο Γενικός Γραµµατέας ∆ηµοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδοµών, Μεταφορών & ∆ικτύων κ. Στράτος Σιµόπουλος, συνοδευόµενος από τον Πρόεδρο της ΕΟΑΕ κ. Παρασκευά Σαββαΐδη. 

Μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραµµατέας ∆ηµοσίων Έργων, κ. Στράτος Σιµόπουλος, τόνισε: "Ένα αίτηµα της ∆υτικής Θεσσαλονίκης ικανοποιείται και µάλιστα µε ταχείς ρυθµούς. Πρόκειται για το έργο της κατασκευής των κόµβων της ∆υτικής Περιφερειακής της Θεσσαλονίκης, που η ολοκλήρωσή του θα σηµάνει τη βελτίωση της καθηµερινότητας των πολιτών της ∆υτικής Θεσσαλονίκης, αλλά ταυτόχρονα και τη διευκόλυνση των µετακινήσεων όλων των κατοίκων της πόλης." 

"Στο Υπουργείο Υποδοµών, Μεταφορών και ∆ικτύων υλοποιούµε και άλλες παρεµβάσεις για τη ∆υτική Θεσσαλονίκη, όπως είναι η σύνδεση του λιµανιού µε το δρόµο για την Αθήνα, η υπογειοποίηση της σιδηροδροµικής διάβασης στην Μενεµένη και βέβαια πολλά έργα σχολικής στέγης" πρόσθεσε ο κ. Σιµόπουλος.

Υπενθυµίζεται ότι τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή [«Βελτίωση-Αναβάθµιση ∆υτικής Εσωτερικής Περιφερειακής από Α/Κ Μαιάνδρου έως και ισόπεδο κόµβο Εσωτερικής Περιφερειακής µε Συµµαχική Οδό» και «Βελτίωση-Αναβάθµιση ∆υτικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από Α/Κ Κ5 έως Α/Κ Μακρυγιάννη»] αναβαθµίζουν σηµαντικά τη ∆υτική Εσωτερική Περιφερειακή στην περιοχή των Α/Κ Ευκαρπίας, Λαγκαδά, Μακρυγιάννη και Μαιάνδρου µέχρι το ύψος της οδού Μοναστηρίου, ενώ όλο το έργo αναµένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία στα τέλη του 2015. 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ