net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Aνεβάστε μία “selfie” φωτογραφία σας με το αγαπημένο σας YZF-R ή YZ και κερδίστε μοναδικά VIP ταξίδια!

Η Yamaha Racing γιορτάζει με δώρα!

H Yamaha γιορτάζει ένα μεγάλο ορόσημο και από τις 18/7 μετράει πλέον πέντε εκατομμύρια οπαδούς στη σελίδα Facebook Yamaha Racing! Για να ευχαριστήσει όλους τους φίλους της, προσφέρει δύο ιδιαίτερα βραβεία!

 

Αυτό το εκπληκτικό μέγεθος οπαδών σημαίνει πως η Yamaha είναι μέρος μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, online οπαδών αγώνων μοτοσικλέτας!

Για να ευχαριστήσει όλους τους φίλους που συνδέθηκαν μαζί της και κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτή την τεράστια οικογένεια αφοσιωμένων οπαδών, θα ήθελε να προσφέρει δύο ιδιαίτερα βραβεία:

  • Ένας τυχερός νικητής μαζί με έναν φίλο του θα κερδίσουν ένα VIP ταξίδι στο San Marino Grand Prix, το Σεπτέμβριο, ως προσκεκλημένοι της ομάδας Movistar Yamaha MotoGP!
  • Επίσης ένας τυχερός νικητής μαζί μ’ έναν φίλο του θα κερδίσουν ένα VIP ταξίδι στο Motocross των Εθνών για να ζήσουν το μεγαλύτερο MX αγώνα της χρονιάς ως προσκεκλημένοι της Yamaha Factory Racing!

Είναι πανεύκολο να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό! Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανεβάσετε μία “selfie” φωτογραφία σας με το αγαπημένο σας YZF-R ή YZ στο Facebook, ή απλά να την προσθέσετε στο Τwitter σας ή στο Instagram!  

Θα πρέπει να θυμηθείτε να προσθέσετε οπωσδήποτε και τα δύο ακόλουθα hashtags στην εικόνα σας, για να εμφανιστεί σε ειδικά διαμορφωμένη gallery στη σελίδα του διαγωνισμού και να τη βλέπουν όλοι!

#5millionfans#yamaharacing

Οι νικητές θα επιλεγούν από τους καλύτερους δυνατούς κριτές! Ο Valentino Rossi θα επιλέξει την αγαπημένη του φωτογραφία με R και o Jeremy Van Horebeek θα αποφασίσει για την αγαπημένη του φωτογραφία με ΥΖ !   

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Αυγούστου, για να έχετε αρκετό χρόνο να ανεβάσετε την καλύτερη δυνατή σας selfie, με οποιαδήποτε μοτοσικλέτα της σειράς R ή ΥΖ.

Περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το διαγωνισμό μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ


 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ