net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

o Schwantz παρότρυνε τη Suzuki να ξεκινήσει να αγωνίζεται από φέτος στην MotoGP.

Schwantz: Να τρέξει τώρα η Suzuki

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1993, έλαβε μέρος στα δοκιμαστικά της Suzuki στις Η.Π.Α. εντυπωσιάστηκε από τη μοτοσικλέτα και παρότρυνε τους Ιάπωνες να ξεκινήσουν να αγωνίζονται φέτος!

 
Συγκεκριμένα ο Τεξανός, βρέθηκε στην πίστα του Austin, την προηγούμενη εβδομάδα, όπου η Suzuki πραγματοποίησε δοκιμές εξέλιξης της μοτοσικλέτας με την οποία θα συμμετέχει στα MotoGP τo 2015. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1993, παρόλο που είχε να ανέβει σε μοτοσικλέτα αυτής της κατηγορίας από το 2006, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και βρέθηκε στη σέλα της μοτοσικλέτας για 11 γύρους με τα χρονόμετρα να σταματούν  στο 2:12.75 που ήταν και ο καλύτερος χρόνος του.

Αμέσως μετά, ο Αμερικάνος, που δοκίμασε και το GSXR-R 1000 της Yoshimura Suzuki Superbike η οποία τρέχει στο αμερικάνικο πρωτάθλημα superbike, δήλωσε: «Ανέβηκα στην MotoGP μοτοσικλέτα μετά από το GSX-R1000 και ένιωσα σα να πηγαίνω από ένα «500» σε ένα «250»: η MotoGP είναι τόσο μικρή και συμπαγής! Η μοτοσικλέτα στρίβει, επιταχύνει, πάει γρήγορα, τα κάνει όλα και εγώ το διασκέδασα πραγματικά. Με αυτή τη μοτοσικλέτα έχεις δύναμη και φρένα και για αυτό (μόνο) φρενάρεις και επιταχύνεις και η μοτοσικλέτα κάνει τα υπόλοιπα. Νομίζω ότι η Suzuki πρέπει να τρέξει τώρα-όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο! Μπορείς να δοκιμάσεις πολύ αλλά (μόνο) στους αγώνες μπορείς να καταλάβεις πραγματικά. Μετά από την οδήγηση της MotoGP μοτοσικλέτας μπορώ να εκτιμήσω πολύ καλύτερα το GSX-R και θέλω να συνεχίζω να δουλεύω πάνω σε αυτό τώρα ώστε να προετοιμαστώ για τον αγώνα μου στη Suzuka (αντοχής) τον Ιούλιο.», δήλωσε ο Schwantz.

Όσον αφορά στις δοκιμές της Suzuki να πούμε ότι παρά τα τερτίπια του καιρού (βροχή την πρώτη ημέρα) ο δοκιμαστής της Randy De Puniet κατάφερε να συμπληρώσει 56 γύρους με καλύτερο χρόνο το 2:06.41, ενώ στις δοκιμές συμμετείχε και ο έτερος δοκιμαστής Nobuatsu Aoki. Η ομάδα επικεντρώθηκε στην αξιολόγηση νέων set up για τις αναρτήσεις στη σύγκριση των δύο πλαισίων που δοκίμασε, στις ρυθμίσεις του κιβωτίου αλλά και στην αξιολόγηση νέων χαρτογραφήσεων.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ