net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Σταμάτης Δημολιάνης κατέκτησε τη δεύτερη θέση του βάθρου στον 1ο αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX, στη σέλα του KTM 450 SX-F.

Λίγο πριν την εκκίνηση ο Φάνης Στρωματιάς με τον αναβάτη της ομάδας

Δεύτερη η ομάδα KTM-Fanmoto

O 1ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX ολοκληρώθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στην Χαλκίδα και η νεοσύστατη Ομάδα MX KTM-Fanmoto πανηγυρίζει για τα αποτελέσματα του αναβάτη της Σταμάτη Δημολιάνη!

 

Ο περσινός Πρωταθλητής της κατηγορίας Open, Σταμάτης Δημολιάνης, συμμετείχε στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX με την αγωνιστική ομάδα KTM-Fanmoto και μια ολοκαίνουρια μοτοσικλέτα KTM 450 SX-F.

Στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου ο αναβάτης σημείωσε τον καλύτερο χρόνο παρά τις δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούσαν στο αγωνιστικό τερέν. Στο πρωινό warm up της Κυριακής ο Σταμάτης είχε μια μικρή πτώση, η οποία δεν τον πτόησε, και στην εκκίνηση έφυγε μπροστά και στα δύο σκέλη του αγώνα. Για αρκετούς γύρους έκανε έναν σταθερό αγώνα τακτικής ελέγχοντας την διαφορά από τον τρίτο, κάτι που τελικά του εξασφάλισε την πολύ καλή 2η θέση.

Ο Υπεύθυνος Αγωνιστικού Τμήματος της KTM-Fanmoto, Φάνης Στρωματιάς, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος: «Η Fanmoto συμμετέχει για πρώτη φορά επίσημα σε αγώνες MX και δεν μπορεί παρά να αισθανόμαστε ικανοποίηση, τόσο για την εμφάνιση όσο και για το τελικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας αυτός  ήταν μια πολύτιμη ευκαιρία για να αποκτήσουμε χρήσιμα δεδομένα γύρω από τις αναρτήσεις και το στήσιμο της μοτοσικλέτας, αλλά και πολύτιμη εμπειρία σε επίπεδο αγώνα. Ο Σταμάτης οδήγησε με τακτική και σοβαρότητα και απέδειξε για μια φορά ακόμα την παροιμιώδη σταθερότητα του. Ευχαριστώ τον Σταμάτη και όλη την ομάδα για την εξαιρετική δουλειά. Ραντεβού στον επόμενο αγώνα».

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ