net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Αλέξης Γεωργαντάς (22) εξασφαλίζει την 4η θέση στο δεύτερο σκέλος μπροστά από τον Παναγιώτη Παπίλα.

Σε μια θέση στο βάθρο στοχεύει ο Αλέξης Γεωργαντάς στους επόμενους αγώνες.

MX2-Αλέξης Γεωργαντάς: «Στόχος το βάθρο»

Το βάθρο έχει βάλει στο στόχαστρό του ο αναβάτης της Motoaction Husqvarna, Αλέξης Γεωργαντάς, μετά και την πολύ καλή εμφάνιση του στο 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΜΧ στα Γιαννιτσά.

 
Ο Αλέξης Γεωργαντάς οδήγησε στο όριο την μοτοσικλέτα του στα Γιαννιτσά κερδίζοντας άξια την τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη του αγώνα, στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία MX2. Στο πρώτο σκέλος του αγώνα κάποια λάθη έφεραν τον Γεωργαντά στην έκτη θέση στο τέλος του αγώνα. Ωστόσο, στο δεύτερο σκέλος ο Αλέξης οδήγησε ταχύτατα, δεν έκανε λάθη και «απείλησε» για τη δεύτερη και τρίτη θέση τερματίζοντας τελικά τέταρτος μετά από δυνατή μάχη με τον Γιάννη Τουρατζίδη. 

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέξης Γεωργαντάς, ευχαρίστησε την ομάδα του, KTM SEE και τον team manager Νίκο Ζουρνατζή  για την πολύτιμη βοήθεια που του προσφέρει και πρόσθεσε: «Στον σημερινό αγώνα ξεκίνησα δυνατά αλλά κάποια λάθη στο πρώτο σκέλος με κράτησαν στην έκτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος οδήγησα καλύτερα και κατάφερα να τερματίσω τέταρτος. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ δυνατός και δεν επιτρέπονται λάθη και πτώσεις. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση μου και  την απόδοση της μοτοσικλέτας μου που λειτούργησε άψογα σε όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στόχος μας τώρα είναι μια θέση στο βάθρο.» 

Ο Νίκος Ζουρνατζής, Team Manager, της ομάδας του Γεωργαντά έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση του αναβάτη του: «Σήμερα ο Αλέξης μας έδειξε υψηλό επίπεδο οδήγησης και  καθαρού ανταγωνισμού.  Απόδειξη της δουλειάς του είναι το σημερινό αποτέλεσμα. Οδηγώντας άψογα την μοτοσικλέτα του, μας χάρισε  χαμόγελα και ικανοποίηση. Η τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα είμαστε κοντά του στο μέλλον βοηθώντας τον στο μέγιστο όπου μπορούμε. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια μας, χορηγούς και συνεργάτες.»

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ