net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Aprilia Caponord 1200 είναι προηγμένο τεχνολογικά, καθώς διαθέτει γκάζι ride by wire και τρεις επιλογές χαρτογράφησης, μεταξύ άλλων.

Ο V4 κινητήρας του Crosstourer είναι ίσως το καλύτερο στοιχείο του, με στρωτή λειτουργία και απόδοση 127,4 ίππων.

Το Versys 1000 διαθέτει περιπετειώδη και ταξιδιάρικο χαρακτήρα, αλλά θα εκπλήξει με την πρακτικότητα που προσφέρει και στην πόλη.

Τρία μοντέλα που ζουν για την περιπέτεια!

Η νέα κατηγορία που καθιερώνεται στον τομέα των μοτοσικλετών είναι η adventure, η οποία αποτελείται από μεγάλου κυβισμού μοντέλα που θυμίζουν on-off, αλλά έχουν περισσότερες ταξιδιωτικές και περιπετειώδεις δυνατότητες.

 

Τα μοντέλα αυτά θυμίζουν on-off σε διαστάσεις – και πολλές φορές δανείζονται και το όνομα από on-off του παρελθόντος. Αλλά είναι πιο ασφάλτινα, κατάλληλα για ταξίδι στην εθνική και τον επαρχιακό, αλλά και κίνηση στην πόλη! Επιπλέον, κάποια από αυτά χαρακτηρίζονται και από sport διαθέσεις – ακόμα και τεχνολογική υπεροχή, χάρη στα ηλεκτρονικά συστήματα που διαθέτουν.

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τρία από αυτά: τα Aprilia Caponord 1200 ABS, Kawasaki Versys 1000 ABS και Honda Crosstourer 1200 ABS, τα οποία διαθέτουν την περιπέτεια στο αίμα τους και μπορούν να σας συνοδέψουν μέχρι την άκρη του κόσμου!

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ