net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki KLX & D-Tracker 125

Δυο entry level μοντέλα 125 κ.εκ., θα αποτελέσουν πολύ σύντομα τις νέες προσθήκες στη γκάμα των μοντέλων της Kawasaki. Πρόκειται γα το on-off KLX 125 και το SM D-Tracker 125, που μοιράζονται τον κινητήρα, το πλαίσιο και τα περισσότερα περιφερειακά μεταξύ τους.

 
Καιρό είχε να παρουσιάσει η Kawasaki μια πρόταση στα 125 κ.εκ., αλλά με τα δύο νέα αυτά μοντέλα πραγματοποιεί μια δυναμική επιστροφή στη συγκεκριμένη κλάση κυβισμού. Εκμεταλλευόμενη το «όνομα» δύο πολύ πετυχημένων μοντέλων στα 250 κ.εκ., παρουσιάζει τις μικρότερες εκδόσεις τους, με χωρητικότητα κινητήρα μειωμένη κατά το ήμισυ. Μιας που αναφερθήκαμε στον κινητήρα, πρόκειται για ένα εντελώς νέο μονοκύλινδρο και αερόψυκτο σύνολο, η ισχύς του οποίου ωστόσο, παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής. Άγνωστα παραμένουν βέβαια και τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και στο μόνο που μπορούμε να αρκεστούμε προς το παρόν, είναι η παρατήρηση των φωτογραφιών.

Κινητήρας, πλαίσιο και πλαστικά, είναι ακριβώς τα ίδια και στις δύο εκδόσεις και στο μόνο που διαφοροποιούνται οι μοτοσικλέτες μεταξύ τους, είναι τα στοιχεία που καθορίζουν τον on-off και τον SM χαρακτήρα τους. Έτσι στο KLX 125 συναντάμε τροχούς 21 και 18 ιντσών με ελαφρώς «τακουνάτα» ελαστικά, συμβατικό πιρούνι και «wave» δισκόφρενα μπροστά και πίσω. Στο D-Tracker οι δίσκοι «μαργαρίτες» παραμένουν, όμως το πιρούνι είναι USD, ενώ οι τροχοί έχουν διάμετρο 17 ιντσών μπροστά και πίσω, με ασφάλτινα ελαστικά. Τα δύο νέα 125άρια αναμένεται να παρουσιαστούν επισήμως στη Βρετανική έκθεση μοτοσικλετών NEC που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ