net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ποιο από τα νέα δίκυκλα που παρουσιάστηκαν σας κλείνει πονηρά το μάτι;

Πείτε μας τη γνώμη σας: Καιρός για (ποιο) νέο δίκυκλο;

Με την άνοιξη να βρίσκεται προ των πυλών και τα περισσότερα νέα μοντέλα που έχουν παρουσιαστεί στις διεθνείς εκθέσεις να βρίσκονται ήδη εδώ ή να είναι καθ οδόν, μήπως ήρθε η ώρα για νέο δίκυκλο;

 
Όπως και να το κάνουμε ο καλός καιρός προδιαθέτει πάντα θετικά τους αναβάτες κάθε δίκυκλου, είτε οδηγούμε ένα απόλυτα πρακτικό «πολυεργαλείο» πόλης είτε κάποιο  μοντέλο της spot touring κατηγορίας. Η ψυχολογία ανεβαίνει κατακόρυφα, τα προβλήματα της καθημερινότητας μοιάζουν πολύ μικρά (δε μασάμε!) και η όρεξη για βόλτες, μικρές ή μεγάλες φτάνει στα ύψη. Το ίδιο γίνεται και με τη διάθεση για νέες «ρόδες»!

Έχοντας, λοιπόν, δει όλη τη νέα φουρνιά μοντέλων που έχουν έρθει ή θα έρθουν σύντομα στην ελληνική αγορά, ποιο είναι αυτό που σας κλείνει πονηρά το μάτι και σας έχει βάλει ήδη σε ψυχολογία αγοράς; 

Ποιο από αυτά θα σκεφτόσασταν πολύ σοβαρά να αποκτήσετε; Ποιο θα συστήνατε στον φίλο σας που ψάχνει για καινούριο δίκυκλο; Scooter, μοτοσικλέτα ή παπί;

Πιστεύετε ότι τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στις φετινές εκθέσεις έχουν προσαρμοστεί καλύτερα στα οικονομικά δεδομένα των ημερών από τα μοντέλα που βλέπαμε τα 2-3 προηγούμενα χρόνια;

 
  • manager

    Με γνώμονα την εργονομια και μονο το νεο μου δίκυκλο θα ηταν απο 125 εως 250 κυβικα για να μπορω να ανταπεξελθω στα εξοδα του(ασφαλιστρα,τελη κυκλοφοριας κτλ...) οποτε απο τα νεα μοντελα της αγορας αυτο που με καθηλωσε ηταν το νεο yamaha x max 250...Aν ειχα την δυνατοτητα να ξεπερασω τα 250 κυβικα τοτε η επιλογη θα ηταν Honda sh 300 χωρις δευτερη σκεψη!!!

     
  • panos

    Ουτοπικό πλέον το άρθρο (ειδικά αυτή η εικόνα με σκούτερ στη Ρώμη που για μια μέρα για ένα 50άρι θες 40-50 ευρώ την ημέρα..), δεν ξέρουμε αύριο αν θα γίνει πόλεμος, αν θα έχουμε δουλειά, πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά, αν θα ψοφήσουμε κλπ. Οπότε, κάνουμε ένα pause στην ζωή μας και στα όνειρα μας και ίσως κάποτε ξαναπατήσουμε το play. Κρίμα μόνο που μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

     
  • rory

    Το νεο SR400 φυσικα!Επιτελους ηρθε και μια νεοκλασικη μεσαια μοτοσυκλετα στην Ελλαδα...

     
  • M.Triti

    Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα παρακάτω σχόλια των επισκεπτών πέρασαν χειροκίνητα εκ νέου στο άρθρο λόγω τεχνικών προβλημάτων.

     
  • ioannisab

    Aν το start-stop που θα έχει το νέο SYM GTS 300 είναι καλό, πουλάω αμέσως αυτό που έχω τώρα και το παίρνω!

     
  • nikooknik

    Το κακό είναι ότι πλέον δύσκολα παίρνει κανείς δάνειο και όσο φτηνές και αν είναι οι νέες μοτοσικλέτες δεν μπορεί να τα δώσει κάποιος στο ντούκου. Εμένα πάντως τα μυαλά μου τα έχει πάρει το Super Duke. Καμία σχέση με τις οικονομικές συνθήκες, αλλά μάλλον για αυτό μου αρέσει τόσο πολύ.

     
  • alex

    Ενω εχω το Piaggio Carnaby 300, σκέφτομαι να το ανταλλάξω με ένα καινούριο Crypton X Yamaha λόγω φθηνότερων σέρβις, ανταλλακτικών και έξοδα βενζίνης.

     
  • Telis

    Ο καιρός ανοίγει σιγά σιγά και είμαστε έτοιμοι για νέες βόλτες. Για νέο δίκυκλο δεν το βλέπω. Να βρούμε λεφτά να κάνουμε σέρβις αυτό που έχουμε ήδη. Απο τα καινούρια πάντως αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα νέα Yamaha street. Είδα και την τιμή για το Mt-07 και έπαθα πλάκα. Έπρεπε να έρθει η κρίση για να γίνουν οι καλές μοτοσικλέτες τόσο φτηνές;

     
  • mynameispaolo

    Monster 1200! Δε πιστεύω να θέλετε να σας το δικαιολογήσω κιόλας!

     
  • ioannisab

    Aν το start-stop που θα έχει το νέο SYM GTS 300 είναι καλό, πουλάω αμέσως αυτό που έχω τώρα και το παίρνω!

     
  • panosk

    Αυτό το τρίκυκλο που ανακοίνωσε η Yamaha θα έρθει στην Ελλάδα; Αν ναι, νομίζω ότι θα κάνει καλό να έχουμε ένα ακόμη τρίκυκλο. Και αν είναι όσο μικρό και φτηνό λένε, είμαι μέσα.

     
  • Σαββας Χατζιδης

    Εμψυχωτικο το αρθρο,σε κανει να χαμογελας! Αυτο που ομως μενει στο τελος ειναι η πικρα καθως μολις πουλησα το hornet 900f για να μεταβω σε ενα σκουτερ για να γλυτωσω απο τα μεγαλα εξοδα(λαστιχα, τελη, ασφαλειες) οντας φρεσκοαπολυμενος κ ανεργος. Η μηχανη ηταν το μονο που μας εκανε να ονειρευομαστε κ τωρα μας το στερησανε κ αυτο.

     

????? ??? ?? ????? ??? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ