net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κέρδισε ένα σετ ηχοσυστήματος MTC για μοτοσυκλέτα ή scooter.

Κέρδισε ένα σετ ηχοσυστήματος MTC για μοτοσυκλέτα ή scooter.

Κέρδισε ένα σετ ηχοσυστήματος MTC για μοτοσυκλέτα ή scooter.

Κερδίστε 10 ηχοσυστήματα για το δίκυκλό σας

Κάντε like και share στον νέο μας διαγωνισμό και διεκδικήστε ένα ηχοσύστημα MTC για τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σας από την KM Monitor!

 
Το καλοκαίρι έφθασε! Καιρός να απολαύσεις πολλά χιλιόμετρα διαδρομών! Μήπως, όμως, χρειάζεσαι παρέα; Εάν ναι, το περιοδικό Moto Τρίτη είναι εδώ με τον νέο του διαγωνισμό, για να σου προσφέρει μια νέα διάσταση στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Κέρδισε, τώρα, ένα σετ ηχοσυστήματος MTC για μοτοσυκλέτα ή scooter.

Με την ευγενική χορηγία της KM Monitor, 10 υπερτυχεροί αναβάτες θα κερδίσουν 10 ηχοσυστήματα, 4 σετ MCT-50 και 6 σετ MCA-50,  στο νέο διαγωνισμό του Moto Τρίτη! 
 
Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα του Moto Τρίτη στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (την συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!). Οι νικητές διεκδικούν 10 ηχοσυστήματα MTC, που περιλαμβάνουν 4 σετ MCT-50, κατάλληλα για scooter και 6 σετ MCA-50, κατάλληλα για μοτοσυκλέτες.

Αναλυτικότερα, παρουσιάζουμε πληροφορίες για τα δυο σετ ηχοσυστημάτων MTC.

MCT-50

Σετ ενισχυτή με αδιάβροχα ηχεία με ενσωματωμένο FM radio με dot matrix LCD οθόνη, κατάλληλο για μοτοσυκλέτες 12 Volts, scooters και σκάφη αναψυχής με εισόδους RCA και 3.5 mm stereo input jacks για να εγκαταστήσετε Radio-CD-Mp3-Discman-Κινητό Τηλέφωνο, διακόπτη και ένδειξη Power, επιλογή Mute, ρύθμιση Volume/Treble/Bass, FM radio/AUX/Ρολόι επιλογή στην οθόνη, Up/down auto-scan tuning system, επιλογή FM stereo/mono και κάλυψη FM συχνοτήτων 87,5 -108,0 MHz.

Στο σετ περιλαμβάνονται ο ενισχυτής με ισχύ 50W, 2 ηχεία 3”, ένα remote control με καλώδιο, 2 βάσεις, καλώδιο audio, καλώδιο power και οδηγίες εγκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε ΕΔΩ!

MCA-50

Σετ ενισχυτή με αδιάβροχα ηχεία, κατάλληλο για μοτοσυκλέτες 12 Volts , scooters και σκάφη αναψυχής με εισόδους RCA και 3.5 mm stereo input jacks για να εγκαταστήσετε Radio-CD-Mp3-Discman-Κινητό Τηλέφωνο, διακόπτες Power and Mute και διακόπτη crossover LPF / HPF.

Στο σετ περιλαμβάνονται ο ενισχυτής με ισχύ 50W, 2 ηχεία 3”, 2 βάσεις, καλώδιο audio, καλώδιο power και οδηγίες εγκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε ΕΔΩ!
 
Η τελική προθεσμία συμμετοχής είναι τη Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στην ιστοσελίδα του Moto Τρίτη, www.mototriti.gr και θα ενημερωθούν μέσω e-mail.
 
Καλή επιτυχία σε όλους!  

Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ 
Link της σελίδας στο Facebook
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ