net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι Ducati Multistrada 1200 S και Enduro θα είναι οι επίσημες μοτοσυκλέτες των Ιταλών αστυνομικών.

Νέα «όπλα» για τους καραμπινιέρους

Η ιταλική επίλεκτη ομάδα αστυνομικών θα οδηγεί τα μοντέλα Ducati Multistrada 1200 S και Multistrada 1200 Enduro ως επίσημες μοτοσυκλέτες τους στις πόλεις της Ρώμης και του Μιλάνο.

 
Σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, η ιταλική αστυνομία ανακοίνωσε πως τα μοντέλα Ducati Multistrada 1200 S και Multistrada 1200 Enduro θα είναι οι επίσημες μοτοσυκλέτες των Ιταλών Carabinieri.
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati, Claudio Domenicali, παρέδωσε με περηφάνεια τα μοντέλα στις Αστυνομικές Αρχές. Τα Multistrada 1200 S και 1200 Enduro διαθέτουν μια ετικέτα, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων και των λογοτύπων των Carabinieri. Αλλαγές υπάρχουν και στο σχεδιασμό των μοντέλων για καλύτερη χρήση, που περιλαμβάνει επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, εξοπλισμό ήχου και φωτισμού και χώρους για κεραίες.
 
Σε δήλωσή του ο Domenicali αναφέρει πως η Ducati είναι ιδιαίτερα υπερήφανη που είναι σε θέση να παράσχει την τεχνολογία, το στυλ και την ποιότητα του Multistrada ως όπλα των Carabinieri.
 
Οι Carabinieri αναμένεται να οδηγήσουν τις νέες μοτοσυκλέτες της Ducati, όταν συνοδεύουν αξιωματούχους από τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες στις συναντήσεις για τα διεθνή ζητήματα.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ