net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Συνεχίζει να δίνει χαρά ο Nicky

Δωρητής οργάνων ο Nicky Hayden

Όλοι γνωρίζουμε πόσο συμπαθής ήταν “το παιδί από το Kentucky”, όπως ήταν το παρατσούκλι του και δεν σταματά να μας το υπενθυμίζει.

 
Το κενό που άφησε ο Nicky Heyden στον κόσμο των αγώνων και της μοτοσυκλέτας γενικότερα, είναι μεγάλο και όλοι θρηνούν τον χαμό του. Την ημέρα μετά τον θάνατό του και σεβόμενη την επιθυμία του ίδιου, η οικογένειά του αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά των οργάνων του. Αυτό είναι το αποχαιρετιστήριο δώρο του Nicky, που κέρδιζε τους  πάντες με το ζεστό του χαμόγελο και τον ευχάριστο χαρακτήρα του.

Μόλις πάρει την απαραίτητη έγκριση από τον εισαγγελέα του Rimini, η οικογένειά του θα αναχωρήσει για την Αμερική. Τις τελευταίες ώρες οι συγγενείς τακτοποιούν τις λεπτομέρειες σχετικά με τον επαναπατρισμό της σωρού. Η ακριβής ημερομηνία δεν είναι ακόμα γνωστή, αλλά η μητέρα του, Rose και ο αδερφός του, Tommy θέλουν να επιστέψει το συντομότερο δυνατόν στην πατρίδα του.

Αυτή τη στιγμή διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθούν οι αιτίες που οδήγησαν στο θανατηφόρο ατύχημα. Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο κατηγορίας για ανθρωποκτονία του 30χρονου οδηγού του Peugeot.

 

SUPERBIKE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ