net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Για δοκιμές στην Ισπανία η Ducati

Μαζί για δοκιμές Honda, Aprilia και Ducati

Οι εργοστασιακές ομάδες των Honda και Aprilia θα βρεθούν μαζί με την Ducati στην πίστα της Βαρκελώνης για δοκιμές.

 
Η Ducati έχει ενοικιάσει την ισπανική πίστα από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη, με τον δοκιμαστή  της ομάδας, Michele Pirro, να έχει ανοίξει ήδη τον κύκλο δοκιμών και σειρά να παίρνουν οι εργοστασιακοί αναβάτες Jorge Lorenzo και Andrea Dovizioso τις επόμενες ημέρες.

Η Honda και οι αναβάτες της, Marc Marquez και Dani Pedrosa, θα χρησιμοποιήσουν μόνο μια από τις πέντε μέρες δοκιμών που δικαιούνται και συγκεκριμένα την Τετάρτη.

Μαζί με τις εργοστασιακές ομάδες των  Honda, Aprilia και Ducati, στην πίστα θα βρεθούν και οι δορυφορικές ομάδες LCR, Marc VDS, Aspar και Avintia. Έτσι, θα έχουμε 14 αναβάτες να προσπαθούν να εξοικειωθούν με την αλλαγή που έγινε στο τελευταίο εσάκι της πίστας για το φετινό GP της Ισπανίας.

Ένας ακόμα στόχος των αναβατών θα είναι να συνηθίσουν τη συμπεριφορά του νέου μπροστινού ελαστικού της Michelin με τον πιο σκληρό σκελετό. Το συγκεκριμένο ελαστικό είχε δοκιμαστεί για πρώτη φορά μετά τον αγώνα της Jerez και πήρε έγκριση ώστε να χρησιμοποιηθεί κανονικά στο Ιταλικό GP του Mugello.

Από τις δοκιμές απουσιάζουν οι Yamaha, Tech 3, KTM, Pramac Ducati και Suzuki με την τελευταία να έχει προγραμματίσει τις δοκιμές της για την Δευτέρα μετά τον αγώνα στην πίστα της Καταλωνίας.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ